Ozge6943 Bebeğine iyigeceler çayı kullananlar varmı varsa doktor önerisini nasıl kullanıyorsunuz öneriyormusunuz arkadaşlar kullanmayı düşünüyorum zararı olurmu işe yararmı nasıl kullanmalıyım mama kullanıyoruz yardımcı olursanız sevinirim
Dilaraduru Ozge6943 ben kullanıyorum her gün düzenli 100 ml içiriyorum gün içinde bir zararı yok bitkisel hepsi zaten
Caglasena Ozge6943 ben huzursuz olduğu zamanlarda kullanıyorum doktora sorduk Bi sakıncası yok dedi zaten içinde rezene melisa filan var ama genede çok nadir veriyorum 25ml filan
Obsesifk Ozge6943 Bu çaylar alışkanlık yapabilir eğer sürekli bir düzen istiyorsanız başka bir.yontem denemenizi öneririm zira çayı bırakınca geri eski haline dönmesi muhtemel
Haticevys Ozge6943 çıldırdığım zamanlarda bir cay kasigi veriyodum 2 aylikken falan di galiba tamam uyutuyodu ama cocugum acmi kaliyodu dusuncesi yiyip bitiryodu yine uyuyamiyodum 😂 kac aylik bebegin bilmiyorum ama bi duzen istiyosan zamana birak 🥰
Demir Merhaba benım oglum da 10 gün sonra dört aylık olacak ben bir cay bardagı anason cayı içiyorum aksamları,emzirıyorum sonrasında çok rahat uyuyor
Caglasena Ozge6943 Bi ara gazdan dolayı çok uyku sorunu oldu ozmn aldım eczanede satılıyor humana milupa filan birkaç çeşit var akşam son mama verdikten sonra 25 ml yarım çay kaşığı kadar koyuyorum baya rahatlattı ozmn 5dk demleniyo veriyorsun ama 1 saatten fazla bekletme çayı içir mama gibi ekşiyomuş
Demir babyfaceee hahaha😁bebege arada çay kasıgıyla veriyorum ama genelde ben içiyorum böylesi içimi daha rahat ettiriyor
babyfaceee Demir en güzeli geçen blogta bi yerde okudum kadın yazmış 5 aylik kizima günde 70 cc anason veriyorum zararı olur mu tövbe yarabbim çocuk deliksiz uyur nolur bilemiyorum.
Demir babyfaceee bebege günde üç cay kasıgı verebılıyormussun ama ben vermedim.çok nadir bir cay kasıgı verıyorum,asırı huysuz olursa onun dısında ben içiyorum hem sütümü arttırıyor
Demir babyfaceee bebege günde üç cay kasıgı verebılıyormussun ama ben vermedim.çok nadir bir cay kasıgı verıyorum,asırı huysuz olursa onun dısında ben içiyorum hem sütümü arttırıyor
Mom120 Ozge6943 cok huysuz oldugu dönemlerde verin isterseniz hemen her gün düzenli olarak uyku icin vermeyin. Hem caya cok alisir hem de bitki bile olsa iclerindeki bilesenler yok yere bebeginizin böbrek ve karacigerine yüklenmesinler☺️