Zehraurhan48 Benim oğlum 6 ay 15 günlük ama bugün yerde sürünmeye başladı ne zaman emekler acaba sizin bebekleriniz ne zaman emekledi anneler ❤🥰
ArdicEge Zehraurhan48 bence bi süresi yok bebekten bebege degisir yani bu. Oglum 6.aya girdigi gün emekledi öncesinde komando gibi sürünüyodu😂
UcuBulunamayanBant Zehraurhan48 bence bebekten bebeğe değişir benim oğlumda 6ay 5gunluk nerdeyse 1aya yakındır yerde döne döne hafif sürüne sürüne ilerliyor ama emekleme yok beceremiyor daha gücü yetmiyor
Sultanhdr ArdicEge benimkide 5 bucuk aylik :) dizlerinin ustüne kalkip kendini öne atıyor hedefe ulasıyor bu yöntemle :)
bestenda Ay ben emeklemesin diye gözünün içine bakıyorum annem diyorum ne kadar geç o kadar iyi hatta hiç emeklemeyip 13-14 ayında yürüsen daha iyi artık ne kadar dinlerse beni 😂
AyseMelek2005 Zehraurhan48 ben emeklemesin diye beklıyorum 🤣daha da zorlaşacak işim yere yatırdığımda iğne ucu kadar bile bişey görse almaya çalışıyor benim tosbiğim 10 aylık yenı başladı bir ileri iki geri 😅
Aselduhakorkmaz Zehraurhan48 7 aylik suan emekliyor kenarlardan tutunup ayaga kalkiyor son 1 haftadir.