Tuba AselG ilk haftasi havuc verdim, ikinci haftasi kabak verdim, 3üncü haftadayiz yaban havucu veriyorum. haftaya da bu 3ünü patates ile vericem😄 6 aylik olunca da meyveye kasik mamaya yogurta baslicam
burcukky AselG 5 ay 20 günlük 1 haftadır falan başladık.3 gün kabak 3 gün patates 3 gün havuç verdim.sabahlari meyve filesiyle armut kayısı falan verdim.yumurta yoğurda başlamadım daha organik elimde yok diye. Acele etmiyorum sonuçta daha 6.ayı tamamlamadı. Öyle gidiyor bakalim😁
AselG burcukky çok güzel 🧿 meyve Filesini emiyor suyu geliyor Dimi? markası nedir acaba ?hergün bi meyve mi denediniz file de?
burcukky AselG inanın markasını hatırlamıyorum e bebekten aldım mutlaka görürsünüz orda.valla daha çok ağzını bulmaya çalışıyor yere düşürüyor suyu arada gidiyordur ağzına diye tahmin ediyorum😊 meyveleri de sebzeler gibi 3 gün haşlayıp vereceğim yine de .şimdilik öyle oyalansin eliyle tutmayı öğrensin diye veriyorum acikcasi
burcukky AselG evde hangi meyve varsa onu verdim ya çok ciddi olarak yedirme işine girmedim daha meyvede
burcukky AselG Ben rondodan geçiriyorum bazen çatalla eziyorum şimdilik biraz korkuyorum galiba yutamaz falan diye zamanla düzelirim😁
Burcuercinnn Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor yeni ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊