TomrisBebek Art de huile" marka Hindistan cevizi yağlı bir karışım var hem ağzına hem memeye sürülüyor bebek tutunca da organik olduğu için sorun olmuyor. Benim kızımın pamukçuk birkaç şey denedim geçmedi bu yağ ile 2 gün içinde azaldı ve bitti.
Devushka Aslihaskara6466 göğsündr enf varsa ondan oluyordur canm yengemde de vardı kendi göğsüne krem kullandı geçti
Hmzamom Aslihaskara6466 cnm karadut bulabilirsen onu ez sür tez zmnda gecer ınsallah 2 3 kez tekrarla
ilkgoz_agrim Aslihaskara6466 sakin bırakma benim kızımda o durumda çoğaldıkça bitecek karbonat kullanma yoksa kızın emmeyi bırakacak ben 2aydir meme reddi yaşıyorum bunun yüzünden ilaçlara devam et Bende hala kullanıyorum 2haftada geçer dedi doktor sakin vermemezlik yapma 3ogun ver duzenli
Tomris4646 Durumoms canım biberonları ve emziği her gün karbonatla kaynat ve yıka ben çözümü öyle buldum
Aslihaskara6466 Tomris4646 tamam cnm onada dikkat edecem inş gecer şimdilik karadut özünü kullanıyorum bakalım gececekmi
Tomris4646 Durumoms bana doktorumuz gecene kadar karbonatla yıka dedi suyu kaynat içine 3 yemek kaşığı karbonat dök biberonları içine at gece yatarken de sonra iyice durula