Elif3435 Selam kızlar oğlum 7 ay 7 günlük. Gece çok korkuyor uykudan hep ağlayarak uyanıyor. Yanıma alayım dedim gece izledim, farkettim de inliyor baya kabus görür gibi ağlıyor resmen. Var mı böyle olan? Sebebi ne olabilir sizce?
Melesss Elif3435 o çoğu bebekte oluyor kuran koyun yatağına ve nazara inanırım nazar olmuş olabilir bol bol okuyun
_bahar_ Elif3435 uyuyunca uyanınca 7ayetel Kürsi 3 er tane nas Felak ihlas 1 Fatiha oku yatağına koymadan euzu besleme çekip elinle yatağını süpür öyle yatır inşallah geçer
Elif3435 Melesss hadi ya, benim oğlan da çok güleç inanın. Bi okutalım diş hediği yapınca. Yasin koydum ben aslında
Eymen75 Bizde iki aylığız bizde de oldu bir kaç gün çocuk nasıl korkarak çığlık atarak uyanıyordu ben artık bi hocaya götürüp okutalım dedim. Sonra bi yerleri sildiğim suya bir de mama ile besleniyor mama suyuna 3 Fatiha nas felak nazar ayeti ve 7 ayetel kürsi okuyup evin her yerini sildim sirkeli su yapmıştım. Ve korktuğu an sürekli üzerine bu dediklerimi okudum. Çok şükür geçti. Sizde isterseniz sürekli okuyun üzerine rabbim tüm çocuklarımıza şifa versin.