Alper_1026 Kızlar oğlumla ek gıdaya geçtik çorba yapmak istiyorum ne tür çorbalar yapabilirim tarif verebilirmisiniz?
Laden Alper_1026 tarif dünyası köşemizdeki çorba ve daha birçok tarife bakabilirsiniz annemiz🥰 https://blog.mutlubebekleriz.com/bebek-bakimi/bebeklerinizin-hayir-diyemeyecegi-sifa-dolu-corba-tarifleri/
kubrakurtaksoy Alper_1026 terbiyeli tel şehriye çorbası, tavuklu arpa şehriye çorbası,tarhana,yoğurt çorbası, erişte çorbası, yalancı işkembe çorbası, sebze çorbası (içerisine evde hangi sebzeler varsa onu koyuyorum) ben buanları yapıyorum genellikle
Laden @ArdicEge merhaba annemiz, bir kitabın bu şekilde içeriklerinin paylaşılmasına müsaade edemiyoruz. Geçmişte paylaşımlardan dolayı davalık olan kullanıcılarımız oldu. Bu sebeple yorumunuz silinmiştir. Keyifli forumlar🌺
Laden @Cigdemdoganselam Canımız Annemiz, Bir kitabın pdfsini göndermek, talep etmek emek hırsızlığına girmektedir. Zamanında pdf nedeniyle mahkemelik olma noktasına gelen üyelerimiz oldu. Bu nedenle forumumuzdan pdf gönderilmesine, talep edilmesine izin veremiyoruz. 💐
kubrakurtaksoy Alper_1026 evet bunları ya tavuk suyu ile ya da et suyu ile yapıyorum daha sağlıklı oluyorlar
kubrakurtaksoy Alper_1026 ne kadar isterse o kadar içiriyordum ben zaten hala anne sütü veya formül mama ağırlıkta olması lazım. Bı de ben 8.aya kadar bwl yöntemi uyguladım ne kadar yemek istediğine kendisi karar veriyordu.