busgokalp kuzey-21 soğanlı,patatesli,biberli,otlu,domatesli,zeytinli omlet çeşitleri, pankek,krep peynir,tahin pekmez
Ohaezgi kuzey-21 omlet, peynir, zeytin (bazen salçalı yumurta bazen haşlanmış) ekmek üstü tereyağ bal, bazen krep (meyveli, peynirli dereotlu) ıhlamur her sabah. Ara ara mandalin veriyorum onuda yiyor
Aezgi Krep omlet ( süt yumurta beyaz peynir kaşar peynir un ) haslanmıs yumurta melemen yesil soğanlı yumurta salcalı yumurta favorisi icine beyaz peynir koyuyorum😂😂 yani yumurtayı her gün farklı sekil vermeye calısıyorum😂
Aezgi Bizimki domates zeytin beyaz peynir sevmez bu sebeble yumurtanın yanına kasar peynir salatalık tahin pekmez vs veriyorum
Aezgi kuzey-21 yazdım ya canım her gün yumurta yapıyorum ama farklı pişiriyorum blw yapmıyorum ben sadece mücver krep makarna veya eline meyve veririyorum diğer türlü yemeklerni ben yediriyorum
kuzey-21 Aezgi diğer yemekleri bende veriyorum yiyor hep de sabah kahvaltısına şaştım artık. Salçalı yumurta nasıl oluyor ne kdr koymamız gerekiyor ben hiç bilmiyorum onu :)
Aezgi kuzey-21 bende yumurtadan sıkılmasın diye farklı yapıyorum hep uyduruyorum böyle işte 1 yumurta 1 cay kasığı kadar salca beyaz peynir kasede cırpın pişirirken sürekli karıştırın salca erisin icinde topak olarak kalmasın eminim cok sevicek😂
Aezgi kuzey-21 bu annemin icadı aslında😂😂 süt yumurta un biraz kasar biraz beyaz peynir koyun güzelce cırpın sütü bi tık fazla koyun yumusacık oluyor🙂
kuzey-21 Aezgi yaptım bugün baya yedi Allah razı olsun 😂 soğanlı oluyormuş bide o nasıl oluyor biliyormusunuz
Aezgi kuzey-21 yaaa cok sevindim afiyet olsun🙂 yesil soğanı tereyağında azcık kavurun yumurtayı beyaz peynirle cırpın pişirin🤗