birbebek_annesi Arkadaşlar sorum başlıkta. Süpürge yaparken bacağıma yapışıyor korkuyor. Evde biri olmadan yapamıyorum. Haliyle evin de temiz olması lazım herşeyi ağzına götürüyor. Nasıl alıştırdınız. 1 yaşında oğlum
birmelekannesiiio birbebek_annesi süpürgeyi önüne koy oynasın kapalıyken sonra hadi evi süpürelimm açalım de yavaş yavaş alışır benim kızımda geçenlerde ilk defa korktu süpürgeden böyle çözüm buldum ben artık korkmuyo
Balkupummm birbebek_annesi Benim oglumda blender sesinden cok korkardi kucagima aldim surekli yaparken onu oynattim ziplattim suanda yaptigimda gelip yanima oynuyo zipliyo sizde o sekilde deneyebilirsiniz oynatin sizde ziplayin falan alisacaktir
Oyku_nisa birbebek_annesi benmkide çok korkuyordu şimdi tepesinden inmiyor zor supuruyordum biri olduğu zaman oyun yapar gibi supurun yanında o kişi kucağında tutsun izlersin alışır benmki birkaç seferde attı korkuyu
Mevaaah birbebek_annesi benim kızım 9 aylık bende eve süpürge açamıyorum Korkuyo süpürmesem olmuyo napicam bilmiyorum
birbebek_annesi birmelekannesiiio aslında sürekli üzerinde oynuyo yürüme arkadaşı gibi onu sürüyor ama çalılınca bacağıma yapışıyor kucağa alıyorum bu sefer de yapamıyorum tek elle
aphrael kucağıma alıp birlikte yaptığımızda sakin kalabiliyordu. Ya da benim kucağımdayken babasi yapti.. Bir süre öyle idare ettik. Şimdi peşinden emekliyor:)
Betim birbebek_annesi alışmıyor 19 aylık oldu. Fön makinesinden de korkuyordu ona alıştı biraz artık korkmuyor ama süpürge hala korkunç hatta gösterip çıkardığı sesi taklit ediyor kaçıyor sonra 😂
birbebek_annesi Betim peki doğru olan yanında hiç ev süpürmemek mi siz nasıl yapıyorsunuz. Ben dün ilk tek başıma süpürmeyi denedim korktu. Uzmanlar da yavaş yavaş alıştırın diyolar
Betim birbebek_annesi ben ikimiz tekken denedim çok korktu uzun süre süpürgenin yanına yaklaşamadı. O yüzden tüm kapıları kapatıp en uzak odadan başlıyorum oğlumu babasına veriyorum oyalıyor oynuyor hızlıca üstün körü yapıyorum
cydcvk birbebek_annesi süpürgeyi gidip cici cici diye sevdim hep. Sonra baktım arada kendi gidip seviyo cici cici diye. Şimdi babasıyla beraber süpürüyolar. Hadi kızım ciciyi getir diyor hemen getiriyor
Gbbc birbebek_annesi Bizde tam tersi süpürge aşığı 1 yaşında bacağımdan tutuyo beni süpürgenin yanına getiriyo açayım süpüreyim die ona oyuncak aldık ama nafile ben süpürürken kendi oyuncak olanı bana veriyo o benim süpürgeyi almak istiyo😂😂