Kusurluanne Merhaba sizden öneri isteyeceğim 8 aylık bebeğim dün kendimce ara öğününde havuç ve elmayı haşladım çatalla ezdim pişirdiğim irmikle karıştırarak verdim tadı güzel oldu var mı bu tarz birbirine yakıştırdığınız sebze meyve tarifleri?
birmelekannesiiio Kusurluanne avokado muz karıştırabilirsin elma yoğurt karıştırabilirsin sebzeleri artık olduğu gibi yedirebilirsin sebze çorbası veya sulu yemek ne varsa çatalla ezip veriyodum ben
baloglusss Kusurluanne bende ek gıdaya başladım ama devam edemiyorum ne vericem hergün diye düşünüyorum bebeğim 6 ay 10 günlük
Melike-Alya Mevaaah yulaf kilo aldırıyormu canım bnde az önce bununla ilgili post açtım kmse yazmadı ben zayıflarken yiyordum bebeğe kilo aldırırmı emin olamadım . Az önce yedirdim ilk defa yulafı cicibebeyle pişirdim muz ezip ekledim severek yedi eğer kilo aldırıyosa arada yedireyim
Kusurluanne birmelekannesiiio sebzeleri corbalarla veriyorum ara ögün olarak da birseylerle karistirarak vermek istedim tesekkur ederim deneyecegim bunlari ❤️🥑
Annepandaa Kusurluanne sabah khvltıya yumurta sarısı peynir ve avokado yapabilirsiniz. Hurma ve bal kabağı pişirip yulaf ekleyebilirsiniz. Kabak ıspanak kuzu kıyma yulaf yada irmikle pişirebilirsiniz. Sebzelere kemik suyu ekliyorum. Meyve olanlara keçiboynuzu unu ekliyorum. Mesela muz keçiboynuzu unu puding gibi oluyor. İçine ceviz rendeleyebilirsiniz yada fındık. Bal kabağı hurma havuç yulaf hindistancevizi unu bi kaç tanede kendi yaptığım bebek bisküvisiyle küçük toplar hazırladım ona da bayıldı.
Kusurluanne Annepandaa tesekkur ederim not ettim cok guzel oneriler 🧡 puding fikri cok hosuma gitti deneyecegim hemen🌸
Melike-Alya Annepandaa yulaf kilo aldırıyormu canım bnde az önce bununla ilgili post açtım kmse yazmadı ben zayıflarken yiyordum bebeğe kilo aldırırmı emin olamadım . Az önce yedirdim ilk defa yulafı cicibebeyle pişirdim muz ezip ekledim severek yedi eğer kilo aldırıyosa arada yedireyim
Annepandaa Kusurluanne keçiboynuzu unu çok az katılmalı. Tadarak. Fazla olunca acı oluyor. Afiyet olsun şimdiden.
Annepandaa minikkurbag aktarlardan alınıyor. Pankek tarifleride deneyebilirsiniz ayrıca. Yumurta yoğurt yulafunu havuç kabak rendesi yada ıspanak püresi ekleyerek ve biraz karbonatla yumuşacık minik pankekler.
23aaa Kusurluanne ben 2 meyve karıştırıyorum mesala armut elma az suda haşlıyorum içine irmik ve ruşeym koyuyorum bide bi avuç kuru siyah üzüm blenderden geçiriyorum kabızlığada iyi geliyor 🤌🏼
Mevaaah Melike-Alya çok besleyici benim bebeğim kilo alıyor ve bağırsakları duzenliyo yulaf genelde hep yaparım seve seve yer
kartalice2020 Melike-Alya kilo aldırmıştı bende..ama ben gün aşırı yiyordum diyetisyenim şey demişti,insan vücudunda hazmı en zor olan şey yulaftır..bebeklere yedirilir mi emin olamadım
Annepandaa Melike-Alya yulaf normal undan daha kolay sindiriliyor. Protein bakımından yüksek. Ben kilo almasını istemiyorum. Sağlıklı olsun düzgün kaka yapsın. Tüm çabam bu. Kilo aldırır mı bileöiyorum açıkçası. Yanlış yönlendirmeyeyim. Ama cicibebe yulaf çok katı olmadımı. Ben bebe bisküvisi daha hiç yedirmedim.