Mekselinabyb Hanımlar merhaba bebeğim 2 aylık anne sütüyle besleniyor. Kakası kıyafetine yada battaniyesine bulaşınca sarı sarı kalıyor gitmiyor. Neden acaba ? bide arada sesli gaz çıkartarak kaka yapıyor hastamı oldu acaba? 🥺
Nur_akpnr Mekselinabyb canım bu durum her anne Yaşar bence bebek kakaları çıkmıyor ben de yaşıyorum makine yatmadan önce sıcak suyla deterjanla bekletiyorum birkaç saat sonra makineye atıp yıkadığımda çıkıyor bence sen de böyle bir dene
serayurtsever_ Mekselinabyb aynı durum bizde de var çıkmıyor kıyafetlerinden. Sesli gaz çıkarma durumu bizde doğduğundan beri var hiç kötü yanını düşünmedim bilmiyorum hep diyorum kaka yaptığı zaman sesli yapıyor ki bize bilgi versin devamlı yapmış mı diye açıp bakmayalım diye 😂😂😂😂
Mekselinabyb deniz-95 akıtıyorum ona özel yumuşatıcı ve deterjanda kullanıyorum ama zor çıkıyor yinede
deniz-95 Mekselinabyb ya ben yaptığı gibi akıtıyorum bi daha ne zaman yıkanırsa o zaman yıkıyorum çıkıyo 🙄 birkaç kez çıkmadığına rastladım bi daha attım makineye çıktı.