Dermin Kızlar 1 ay 7 günlük bebeğim var ama hiç uyumuyor adam akıllı 10 dk bi kalkıyor tekrar yatıyorum yara yarım saate bi hiç böyle 2 3 saat deliksiz uyuduğunu görmedim 1 haftadır ağrısı sizısıda yok neden böyle acaba uyuması için ne yapmalıyım
Aybukeomrrr Dermin al kucağına hemen koyup uyutma biraz yor sonra kendisi yorgunluktan deliksiz bir şekilde uyuyacaktır
Dermin AnnaKarenina_ gazı yok canım iki gaz ilacı kullanıyorum birde surekli masaj yapıyorum gazı olunca ağlıyor ayaklarını karnına çekiyor sadece uykuya dalamıyor hemn kalkıyor
Dilek28 Dermin sütünüz belki az geliyordur emmek o yüzden istemeyebilir veya gazı olabilir bende aynı durumları yaşamıştım suan bebeğim 7 aylık 3. 4. Aydan sonra düzene girmişti çok şükür sabredin ve bebeğinizin sinyallerinden anlamaya çalışın ki ona yardımcı olabilesiniz
Dermin Dilek28 canım sütüm çok var hatta sabah kalkınca her yerim sırılsıklam akıyor sut kızımı kucağımda saatlerce uyuyor beiğine koyunca kalkıyor hatta beşik değiştirdim ama yok kucakta uyumk istiyor sanırım
Dilek28 Dermin korkmayın ve anın tadını çıkarın hepsi geçiyor suan bebeğim büyüdü ve kucağımda durmak istemiyor o zamanları özlüyorum yani her anın tadını çıkarın bırakın kucağınızda uyusun demekki orada kendini güvende hissediyor :)