DemetF Dogumdan sonra regli olunca daha mi rahat kilo veriliyor 2 bucuk ay oldu daha olmadim kg veremiyorum ne yesem aferdersiniz wc cikiorum bagirsaklarim da iyi calisiyor ole cok da yemek de yemiyorum ama kilom hep sabit
Snowglobe DemetF o dönemler de kilo sabit kalıyo. Eğer emziriyorsanız merak etmeyin yavaş yavaşta olsa kilo kaybı olacaktır. ben 6. Ayda adet oldum şuan bebeğim 8 aylık kilo verimi olmadı ama.
Nemesiss DemetF bence biraz genetikle alakalı benim çok kilo alan bir yapım olmadığı için doğum sonrası fazla kilom kalmadı. Ayrıca daha çok erken emziriyorsunuz. Biraz daha zaman verin kendinize yavaş yavaş verirsiniz.
Mirage91 DemetF vücutta ödem oluyor. 5 sene önce diyetisyene gidiyordum reglime 5-10 gün vardı tartıda fazla çıkıyordum diyetisyende diyordu adet mi olacaksın ödem var. Regli olduktan sonra iniyordu kilom
DemetF Snowglobe ya emziriyorum da hep sabit yani yemek yiyemedigim haftalarda bile kg veremedim pilav makarna hic yapmiyorum bile ama olmuyor
DemetF Nemesiss aslinda bende gebelikten once 52 53 kilolardaydim cok da yerdim almazdim gebelikte bi anda cok aldim suan 77 yim dogumda 10 kg gitti 77 de kaldim ve eskisi gibi yemiyorum da pilav makarna kizartma hic yapmiyorum emziriyorum ama merak ettm bende regl alakasi var mi
DemetF Mirage91 ama sezaryandan sonra olan sislikten bahsetmiyoruz demi o cunku 20 gun sonra gitmisti bende
Mirage91 DemetF yok hayır zaten adet olamamışsınız vücudunuzda ödem var adet olduktan sonra vücut iner
kaganege DemetF Ben 6.ayda adet oldum. Bu yüzden regl ile bir alakası yok. Regl oldugu zaman olmadan önceki şişlik iniyor sadece. Doğum sonrası kilolardan 3 beyazdan uzak durup bol bol su içerek ve aksam yemegini erken yiyerek kurtulabilirsiniz.