Rueemeysa ilyestaa Yaptırmayı düşünüyoruz ama bilmiyorum o biraz daha pahalı asgari ücretle yine de rotayı yaptırmak istedik
ozii Rueemeysa merhaba biz 2 aylikken yaptrdik ilk dozu 4 ayda maddi durumdan dolayi alamadim simdi 5 aylik yapilabilir mi yoksa gecti mi artik bilgisi olan varsa yazabilir mi 🙏
Yasemin38 Rueemeysa 3 aylıkken ilk doz 5 aylıkken ikinci dozu yaptırdık. 4. Aydaki develet aşısıyla arasında 1 ay süre olmasınada dikkat et canım
Yasemin38 Rueemeysa bünyesine ağır gelmemesi için 4. Ay aşısına verdikleri tarih ile arasını hesaplayıp yaptırabilirsin. Tabiki benimki öneri canım doktorun bilgisini paylaşmak istedim
Yasemin38 ozii ilki Aşı dozlarının uygulanması şu aylarda önerilir: • İlk doz: 2 aylık • İkinci doz: 4 aylık •Çocuğunuz ilk doz rotavirüs aşısını 15 haftalıktan önce; son dozunu 8 aylık olana kadar almalıdır.
yusufmertmom Rueemeysa 2.ay aşısıyla ya birlikte yada 28 gün sonra olması gerekiyor dediler o şekilde yaptık
Tugceyigithann Rueemeysa benim bebeğim tam 2 aylıkken yaptırdım iki dozun arasında iki ay olmadı gerekiyor bir diğer dozunu 4. Ay yapılcak bebeğim şuan 3 aylık