Damlardd YAN ETKİLERİNDEN ÇOK KORKTUĞUM İÇİN İÇMEK İSTEMEDİĞİM İLAÇ NOLUR BEN İÇTİM ÇOKTA KÖTÜ OLMADIM DİYEN İNSANLAR VARSA YAZSIN
Cgdmltr93 Damlardd ne yan etkisi varmış ki? Ben uzun süre kullandım. İnsülin direnci için vermişti doktor. Bol bol su içmen gerekiyor. Sadece böbrekleri çok yoruyor o da bol su içersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
iki_prens_annesi Damlardd saglik ocak hemsireleri no su yokmu veya bi eczaneye danismak gibi cunku kimi bu ilaci bilmez bilen varsa illaki yazarlar zaten
Gryffindor Damlardd İnsülin direnci hapı sanırım. Benzerini kullandım ilk iki gün zorluyor ama sonra hiçbir etkisi kalmıyor. Aynı hapı kuzenim de kullandı ona hiçbir yan etki olmadı
Gryffindor Damlardd Doktor da söylemiştir bu haplar biraz bünyeyi bozuyor. İshal yapıyor bulantı yapıyor. Hatta kilo verdiriyor. Başka tedavisi yoksa kullanmak en doğrusu sonuçta doktor yazmış.
Aysenurse Damlardd eşim kullandi kisa bi süre. Hafif ishal olmustu gecti sonra duzenli kullanmadi cabuk bıraktı ilaci insulin direnci ve kilosu var