Mintos Süt alerjili bebek mamalarından hangisi daha iyi kilo yapar,hangisi daha iyi bilgisi olan var mı?
Hcr_04 Mintos benimki aptamil pregomin as.Açıkçası bebek ne kadar cok yerse o kadar kilo yapıyor bence.Benim kızım çok yemiyor ve bu yuzden az az kilo aliyor.neocate güzelse eğer ben se ona geçeyim.
Mintos Hcr_04 peki kokusunda tadında rahatsız edici bir şey yok değilmi demir gibi kokuyormuş sanırım🤦🏻♀️
Hcr_04 Mintos tadı ve kokusu kotü.bence çürük patates gibi kokuyor.vanilya surubu damlatip oyle veriyorum kizima.ama öyle çok çok içtiği söylenemez.
Crocussss Neocate mama sadece süt alerjisi olan bebeklermi kullanıyor, bebeğim 24 günlük ve yoğun bakımda reflu su var sütümü kusuyor dr bugün neocate mamayı önerdi. Ama herhangi bir test yapılmadı.
Mintos Crocussss çok geçmiş olsun canım mamada tokluk hissi fazla oluyor belki o açıdan bişeydir bilemiyorm🤷🏻♀️ Ama süt alerjili bebekler için
kiliclar [bilinmeyen] benim ilk mamalardan biridir pregomin as ama neocate iyi bir allerji maması doktorunuz hangisini yazdıysa kullanın derim
kiliclar [bilinmeyen] benim ilk mamalardan biridir pregomin as ama neocate iyi bir allerji maması doktorunuz hangisini yazdıysa kullanın derim