Yagmurtekin Ayın içinde ama ağzından baba hariç bir şey çıkmıyor 😂😂 ağlarken anne diyordu şimdi onu da bıraktı sürekli baba diyor, dün mama demeyi öğrenmiş. Ay bazen diyorum ki bu çocuk beni sevmiyor mu? 😂 Bende durduğu gibi kimsede durmuyor, birine gitsin 20 dakika sonra beni ister ama anne değil de sürekli baba diyor sıpa 😂 eşim de ilgili bir babadır, yedirir, altını değiştirir, oynatır, gezdirir, arada uyutur ama tabii ki benim ilgilendiğim gibi ilgilenmiyor ona rağmen sürekli baba diyor. Ne zaman anne diycek bu, anayada razıyım 😂😂 a dese de olur😂
leopar Yagmurtekin ahh ahh 25 aya kadar kızım bana abla diyordu 😂😂😂sonra çok çok uğraştım Ki anneye başladı düşün yani sevgiden dolayı değil ya üzülme
2cocukannesi__ Yagmurtekin doğduğundan beri anne diyorum babasi gelince baba diyorum 5 aylik ağlarken anneyiiyy birseyler çıkıyor hahahahahah
Yzaman Yagmurtekin kız mi evladınız 😁 Benim büyük kızım 5 yaşında babasına babacim babam diyor bana anne 😁 bı iki kere soylendim nazlandim şimdi bana da annecim diyor 🤣 40 günlük kızım da babası konuşurken gülüyor ben resmen sebeklik yapıyorum gülmüyor ne bu kızlardan çektiğim benim ahh ahh 🤣
Alaranaz Yagmurtekin of bu benim kızım 🤦🏻♀️ uyanır baba der , kapıdan görür babasını babaaa diye bağırır.Her an baba diyor 😂 Mama , meme , dede , nene , abba böyle şeyler diyor ama en çok baba 😂
leopar Ervakts çünkü etraftakiler ne diyorsa öyle yapıyorlar benimde kardeşlerim abla diyordu dşye abla diyordu anneme de anneanne diyordu 😂
Yagmurtekin Yzaman erkek 🙈 bir tek beni öper başka kimseyi öpmez, gelir saçımı sever, gördüğü anda deli gibi çırpınır bana gelmek için ama baba diyor anlamadım gitti 😂😂
Yaseminozklc Yagmurtekin nankörlük bu yaptıkları canları sagolsun 🥰benim oğlumda 7 aylık şuan baba baba diye evin içinde dolaşıyor anasının gözü yaşlı bbabasi çok mest bu durumdan 🙂
Zey-yus50 Yagmurtekin ay benim büyük 20 aya kadar baba dedi bazen bana bile baba diyodu Aaaa aaa diye bağırıyodu bi ara abi bile dedi😂 bana sonra alıştı anneye küçükte şimdi 11 aylık baba mama ham filan diyo anne yok bana mem memmme diyo 🤣
Adababy Yagmurtekin 7 aylıktan beri anne diyordu kızım. Şimdi 15 aylık baba erto (ertuğrul yeğenimin adı) dede mama meme su vs vs herşy diyor bi anne demiyor 😞 anne ded diyorum baba diyor 😁
kahvekolikk Yagmurtekin oğlum bir yaşında 2 aydır sadece anne diyor. Başkaları kelime öğretmeye çalışınca bile anne diye bağırıyor 😂
_esraaozturkk_ Yagmurtekin bizim ki de ilk başta baba diyordi smdi 2 yaşında baba dedirtemiyoruz inat ediyo😅
sarmaliklahana Yagmurtekin ayyyy benım eşim dıo Kı ilk baba desin tam altın alıcam 😆 bende kızıma dıorum baba de baba de anada para yok 😆😆😆 6 aylık daha yeni mıkırdanmaya başladı cok zorda kalınca annnni dıyor aama bilinçli değil bence 🤭😄
Betim Yagmurtekin 18 aylıkken anne dedi 😂😂şimdi 19 aylık Yaklaşık 40 kelimesi var . Geçen anneee anneeee diye bağırarak evde beni arıyordu yaramaz oğlum🥳