asude456 3 aylık izleme götürdüm en son 2.5 aylıkken aşıya götürdüğümde tartmışlardı 15 günde sadece 200 gram almış , ama boyu çok uzamış dedi 61 di 67 olmus normalmı kılo almayıp boy uzaması
Dondurmalikahve asude456 3 aydan sonra kilo alimi dusunuyor suan 15 gunde 200 gr aldi dimi boyu iyi uzamis ama
Sogancik asude456 canım 3,5-4,5 ay arası kızım 400 Gr almıştı. Sizin de aylık 400 Gr a denk geliyor. Bu zamanlarda hareketlendikleri ve dikkatleri dağıldığı için kilo alımı yavaşlıyor. Gündüz beslemesi az ise uyurken beslemeye çalış. Doktorumuz öyle dedi .
Ervakts asude456 tabiki belki beslenmede bir yetersizlik olabilir çok bilmişlik yapmak yanlış yönlendirmek istemem ama benim yeğenimde bir süre boyu çok uzamıştı ama kilo alımı da oluyordu
Dondurmalikahve asude456 Normal o zaman cunku 3 ayda 300 gr sınırda sayılıyor sizinki de bir ayda 400 500 gr almistir normal arti boyu iyi uzamis boyuna gitmis yani
asude456 Sogancik evet sabah 8 de uyanıyor 120 cc süt içer öğlen 2 ye kadar mümkün değil içmiyor 2 den sonra tekrar 3 saatte bır 120 cc içiyor ne oluyor saat 2 ye kadarda hiç birşey yemek istemiyor anlamıyorum
Sevimliayicik bizimde 3 aydan sonra kilo alımı yavaşladı ama boyu gayet güzel uzuyordu hemşire tedirgin etti beni biraz ama çok takmadım hareketlendikce daha az kilo almaya başlıyorlar ek gıdaya başlayınca daha da iyi oldu kilosu
Sogancik asude456 benimki de öyle canım . Uyanıkken nerdeyse ağzına bir şey almıyor bı uykuya geçişte sadece. Dediğim gibi mümkünse eğer uyurken besle. Ya da uyanıkken loş sessiz kimsenin olmadığı dikkatini dağıtmaya ak şekilde olan odada besle. Bana onlar bile çare olmadı ama doktor öyle dedi.