HaticeCemil Hayırlı akşamlar kızlar ☺️ bebeğim 2 ay 16 günlük şu son 1 haftadr emerken saçlarıyla oynuyor bazen çekiyor .... Hava sıcak terliyo acaba kaşıyor mu diyorum yoksa başka bişey mi bu ? Sizde de var mı 😊
Derinkomm HaticeCemil benimkinin saçı yok😂 uykusu gelince kulağını çekiştiriyor belki o da ondan yapıyodur
Avsin HaticeCemil 2.ayda bebekler saçlarına dokunmaya hatta çekmeye başlıyormuş. Keşfediyormuş yeni yeni. Hatta koparıp yiyebiliyormuş bile. Normal yani benimki de öyle :)
melis_duru HaticeCemil benim bebeğim sinirlendiği zaman direk saçlarını yoluyor 😄 sonra camı acıyor ve daha da ağlamaya başlıyor 😄 ağladıkça da sinirlenip yoluyor, böyle saçma sapan bir döngü işte 😄😄
Asafeymeninannesi HaticeCemil bizde de pek saç yok 🙈 tutmaya çalışırdı, tutamayıncada sinirlenip ağlardı 😌
elifsrbs HaticeCemil olmaz mı 😅 özellikle uyutma esnasında saçlarını çekiyordu bizimki 🙂 3 aylık olduktan sonra baktım dökülmeye başladı 😢 bir de eller hep ağızda olunca baş edemedim saç telini yutar diye kestirdim güzelim saçlarını 💇🏻♀️😔