gokgulmet 3 aylık bebegim var ve öğle uykuları çok kısa yarım saat-45 dk. Yanında olursam hemen sallayıp uyutuyorum ama diğer türlü aglarsa uyumuyor. Bu süreyi nasil artırabilirim?
stella gokgulmet bebeğiniz uyanmadan siz hafif kaldırıp tekrar uyutmaya çalışın. Gözünü hafif açıp kapanması yeterli. Pozisyon değiştirebilirsiniz. Uzun uykuya geçemiyor demekki bu şekilde uzatabilitsiniz
Aysedemirrrrr gokgulmet 3. Ayda 45dk uyuması normal ki. 9 aylık olcak daha yeni yeni 1 buçuk 2 saat uyumaya başladı. Her 2 saatte 3 saatte bir uyutun
Zeynepbahar91 gokgulmet kaçıncı dakika da uyanıyor. Dakikaları belliyse siz kalkmadan 5 dakika önce hafif durtun kimildasin biraz. Böyle belki döngüyü kirabilirsiniz
gokgulmet stella bazen başka odada oluyorum aglamasına gidiyorum dediğiniz gibi uyutup koyuyorum ama hemen uyanıyor devam ettirmiyor
Nur4026 Bebeğim 3.5 aylık aynı şekilde uykuları hep 45 dk 1 saat oluyor çok nadir emip tekrar uykuya dalıyor
Aysedemirrrrr gokgulmet valla biz o ayda yarım saat uyusa seviniyorduk her bebek farklıdır. Ağzı olan konuşuyor belki bebeğin 45 dk 1 saat uyumak istiyor bırak öyle uyusun
Aysedemirrrrr gokgulmet ki zaten bebeğinizi daha yeni 2 saatte bir beslemeye başlamış olmanız gerekiyor 2 3 saat uyusa da 2. Saatte emzirmeniz mama içiyorsa mama içirmenşz gerekiyor