rumeysaa44 mamayı kullananlar bebeğinizin gelişimi kilo alımı nasıl memnunmusunuz birde kabızlık yapıyormu ben bugun bebeğim de başladım
Oazfira rumeysaa44 ben ilk doğduğundan beri evolvia kullanıyorum emmedi bebeğim beni küvezde yatmıştı biberona alışmış tutmadı sütümü sağdım verdim azaldı sütte hep amma verdim ayda 1 kilo alıyordu şuan 2 ay 17 günlük hala daha mama veriyorum meme vermeye başladım tuttu şükür bakalım bu ay hem meme hem mama kaç kilo almış oluvak merak ediyorum
rumeysaa44 M_eymen bebeğiniz ne kadarlık benmki 3 aylık işe başlıcam. sağdığm süt yetmezse verilsn diye başladım
rumeysaa44 Aylasrsn benim bebeğimde üç aylık normal derken aylık ne kadar alıyor acaba kaka sorunu kabızlık sorunumu vardı daha önce
Aylasrsn rumeysaa44 yani benim bebegim istahsiz ona ragmen 700 800 gram aliyodu ama suan 5 aylik azalmistir kilo alimi tartirmadim en son
Oazfira rumeysaa44 inşallah canım seninde iyi alır 💙 yani aslında şöyle azaldı ben yemedim iştahım hiç yoktu konuşalım pskolojisi ağır geçti biraz sütüm azaldı ama yine hep sağdım şuanda da emdikçe artıyor şükürler olsun ama tek göğsümü yiyor ;)) tabi buna da şükür 🤲
dzafer Cherrymom mamadan memnun musunuz? Ben de bu mamayı almayı düşünüyorum. Bir de sizin bebeğiniz kaç aylık?
Cherrymom rumeysaa44 beş aylık 3 aylıkken sütüm gitti şimdi bildiğiniz iki aydır 20cc anca sağıyorum bir haftalık kaldı gibi çekildi sütüm ki o sağdıklarımı bile içmiyordu zaten . 3 ay beş günlükken ilk evolvia sonra aptamil hipp vs hepsini aldım doktorum hepsini al dedi tat olarakta golden goat beğendi hafif kabızlık var diye fitil kullanıyoruz ik igünde bir golden goat içip on beş günde bile kg almıştı diğerleri yaramamıştı direk farkettirmişti zaten keçi sütü özlü mama 4.200 doğdu 1.ay 1.200kg aldı 2.ay bitiğinde 1kg 3.aybittiğinde 1.200 5.aya girdiğinde tarttık 8200 olmuş bu ay diş vs sıkıntısı olduğundan 600 gram almıştı
AlyaDuru24 rumeysaa44 doğduğumda aptamil ve sma kullandım ama memnun kalmadım en son evolvia aldım ve çok memnunum kabızlık gaz sorunu artık yok
Selindoruk Kızlar banada yardım edin lütfen 🙏 bebeğim mamayı sevmiyor ne kaşıkla nede biberonla.sma,evolvia,bebelag gold ve aptamil denediğim ve çöpe attığım mamalar!warmı böle zorluk çeken ve çare bulan!buarada oğlum 6 aylık