busracicek 1 yaşındaki oğlumm koltukların üstüne çıkıo yürümeye çalışıo inmeyi bilmio, nası önğne geçebilirim düşücek diye çok korkuyorum anlatmaya çalışıyorum haliyle anlamıyo oyun sanıyo 🤦🏻♀️
Aysecela busracicek tekrar tekrar gösterin nasıl inmesi gerektiğini çok zor oluyor benim kızlarım da 2 3 kez düştüler maalesef çok şükür birşey olmadı anlık oluyor zaten düşmeler başında bile beklesen tutamıyorsun şimdi de tırmanıyorlar ama düşeceklerini öğrendiler artık daha temkinliler öğrendiler inmeyi ama tabi yine çıktıklarını gördüğüm an bekliyorum yanlarında
E_srgt busracicek enerjisi atamadığı için ayrıca keşfetme ve kendini büyük hissetmek için tepelere çıkıyorlarmis dikkat etmekten başka çare yok
busracicek Eomeoni 2 koltuk hangi birinin önüne nası sericem ki işte, inemio yürüyerek atıyo kendini hiç korkusu yok
Zey-yus50 busracicek çok ciddi bir şey yaşamadık şükür bir yaşından iki yaşına kadar koşturdum peşinde iki yaşından sonra bıraktım düşceğini söylüyorum artık daha dikkatli gibi çıkıo ama bile istiye atlamaz kazayla düşsede ağlamıo öyle çok büyük bir şey olmuyo Allah korusun
leopar busracicek nasıl inmesi gerektiğini gösterin oyun gibi mesela kaymış gibi yapın gülün oyun sanar benşm kızda öyleydi ben o şekilde çözüm buldum 🙏🏻
ikiprensannesii2 20 aylık o ne tarafa koşarsa bende o tarafa gidiyorum 😀 bunun başka çözümü olacağını sanmıyorum her an tetikte olmak lazım düşmemesi için
busracicek ikiprensannesii2 Ey Allahım valla Allah yardımcımız olsun. Hiç başından ayrılmamız gerekiyo ama zor işte
busracicek Zey-yus50 Allah korusun aman. Büyüdükçe vazgeçmio ama biraz daha duruluyo ne yaptığını biliyo, laf dinliyo diosunuz yani
Zey-yus50 busracicek evet canım bide mesala bir yaşındaki bebiş nerden zarar gelcek canı acımak bilmiyo ama iki yaşından sonra öğreniyolar ordan düşünce canı acır..
busracicek Aysecela gösteriyorum da şuan pek anlayamıyo işte yani koltuk üstünde yürümesi sıkıntı. Artık anlayana kadar uğraşıcaz desenize
Aysecela busracicek aynen öyle benim bir de ikizler Allah’tan 3 günde öğrendiler inmeyi tuvalete bile gidemiyordum bütün kapıları kapatıp koridorda bırakıyordum kızları 😂
Blackcloud 26 aylık kızım her yere tırmanmaya çalışıyor, koltukta zıplayıp annesine kalp krizleri geçirttiriyor. Düşecek diye aklım çıkıyor.