Ozlemkck Ek gıdaya geçtik bu ay fakat çok zorlanıyorum herşeyi üç gün kuralına göre tattırdınızmı arkadaşlar?
Esra26 Ozlemkck mümkün olduğunca uygulasanız iyi olur aslında. Herhangi bir alerjik durum en geç 72 saat içinde kendini gösteriyor çünkü.
Nursena0606 Ozlemkck alerjik besinleri uyguladım. Yoğurt, yumurta, peynir, pekmez, kefir, tahıllar. Sebzeleri Max 2 şer gün verdim. 3.gün başka bir şeyle karıştırdım.
Irmakprensesinannesi Ozlemkck 3 gün kuralı bütün besinleri verdim hiç usenmedim şuanda 7 ay 18 günlük hereeyi yiyor
Esra_Deva Ozlemkck evet her gıdayı uyguladım. Yeni gıdalar eklenirse onları da uyguluyorum. Ek gıda adı üzerinde doyumluk değil tadımlık zaten
Ozlemkck Esra26 uygulamaya çalışıyorum önceden denediklerimize ekleyerek ilerliyorum yeni besinleri fakat art arda sıkılıyor sanki 😅
Esra_Deva Ozlemkck benim kızım formül süt ile besleniyor. 6.ayda ek gıdaya başladığımızda toplam alacağı miktar 1 çay bardağını geçmeyecek dedi doktorumuz. Yani günde 700cc toplam süt içiyor bu süt öğünleri düşmeyecek dedi ve düşmedi. 8.aya girdiğimizde de tadımlar bitti neredeyse günde 2 çay bardağı kadar oldu miktar. Formül süt öğünleri yine aynı. Ek gıdayı tek seferde vermediğimiz için de öğün olmuyor henüz. Ne zamanki mama öğününü kesicez ek gıda da ek olmaktan çıkıp öğüne dönecek o zaman.
Deletedmom5455451 Ben yapamadım patatesle başladım mama öyle devam etti öprba sonra biz ne yediğsek onu yedirdim
Ozlemkck Esra_Deva yani o sizin doktorunuzun önerisi o konuda birşey söyleyemem fakat biz mama vermiyoruz günde iki kez püre vs olcak şekilde ek gıda vermeye çalışıyorum oda zaten çok büyük porsiyon değil tabiki ana madde zaten süt hala