Hsniye7 Kzlar 4 aylık kızım.öksuruyor ve burnu akiyor fizyolojik uyguluyor gunde 4 5 defa.dun burun akintisi cok oldu ve oksuruyor gozleri sulu herlde cok kotu hasta oldu 😒havalar soguk evden bile ckmadm hasta olmasın diye dikkat ettim ama yine oldu.sadece anne sütü icior.evde dogal yo tem ne yapabilirm.bugun doktra goturecegim
YagmurunAnnesi Hsniye7 5-6 tane sarımsağı yice ezip üzerine zeytinyağ koyun. İyice karıştırın. 1-2 saat bekledikten sonra ayaklarının altına sürüp çorap giydirin. Çok geçmiş olsun.
YagmurunAnnesi Hsniye7 evet çok işe yarıyor balgamda attırıyor burundan ya da kaka yoluyla. şifa olur inşallah
Lidya-t Geçmiş olsun .Çocuğu sürekli evde tutmak daha çok hasta ediyor bağışıklıkları güçsüz olduğu için daha çok ve ağır geçiriyorlar.Her gün ya da iki güne bir dışarı çıkarın doktorumuz bana hep söyledi bende aynı şeyi uyguladım gerçekte maşallah 22 aydır hiç hasta olmadı. Siz de öyle yapın soğukta olsa çıkarın
YagmurunAnnesi Hsniye7 evet merhem kıvamında. Akşam yaptıktan sonra sabaha kadar dursun rahatsız olmazsanız yıkamayın bile. Ben yıkamıyorum bile🙈
Selin1234 bahar95 canım ben kızlarin grip olunca uyguluyorum bunu çok işe yarıyor kızım alerjik astım hastası araklarinida çok işe yarıyor
YagmurunAnnesi bahar95 uygulayabirsiniz tabiki. Bebekler ve yetişkinler için kullanılabiliyor ben 3-4 ay önce yapmıştım karışımı atmadım hala onu kullanıyorum.
YagmurunAnnesi Biraz zeytinyağını ısıtın, ve içine karabiber atarak pişirin, iyice yansın. Sonra ılınınca öksüren Çocuk veya yetişkin kişinin, sırtına ve göğsüne sürüp ovun. Üzerine, hafif emince sıcak bez örtün ve giyinmesini sağlayın. Bu da çok işe yarıyor ben göğsüne sürmüyorum tabi bebek ve çocukların..
YagmurunAnnesi Hsniye7 4 aylık bebeğe sade zeyrinyağı ile masaj yapılır ama karabiber için emin değilim yanlış yönlendirmek istemem
dlsclk O sarımsaklı kür bildiğim kadarıyla öksürük için, benim bebeğim grip olduğunda bol bol emzirdim ve 2 3 kaşık ıhlamur icirdim o da 4 aylıktı. Bende içtim sütünden geçsin diye
Haffuse Kuru sogani ortadan kes, icerisibe karanfil vatir bikaçtane, yataginin basucunda kalsin, burun tikanikkigina iyi geliyormuş ..