omersbegumi Hazırlanan ama içilmeyen mama kaç saat bozulmadan durur ve soğuduğunda tekrar benmari usulü ısıtılabilir mi?
17062019 omersbegumi Hayır ısıtılmaz. Çocuk zehirlenir.en fazla 45 dk bekleyen bir mama hemen dökülmeli.
Arenilay- omersbegumi ısıtılmaz canım en geç 1 saat sonra atılmalı zaten mama kutusunun arkasında yazıyor onu uygulayın bayatlamış mamayı verirseniz zehirlenmeye kadar gidiyor
omersbegumi 42Eylul07 Yarım saat demişler ama bilemedim ya anne sütü 3 saat diye biliyorum ama mamayı bilmiyordum
42Eylul07 omersbegumi yok canim. Ben mama veriyorum devamli. 3 saat icinde isitip veriyorum ama gecerse de döküyorum.
Acemianne26 omersbegumi bizim mamanin üzerinde bir saat yazıyor, bir saati geçerse dökmen lazım , ben ısıtıp veriyorum bir saatin icerisindeyse
_Gamze_ omersbegumi hazırlanan mama 1 saat içinde içilmezse dökülmeli, tekrar ısıtılmaz, oda ısısında kalıp 1 saat içinde içilmesi lazım
Arasy_mom omersbegumi yarım saat sonra bakteri üretmeye başlıyor ve çocuk içerse ateş kusma vs. oluyor dikkatli olalım 🙏🏻🙏🏻
Ssumru omersbegumi ısıtılmaz canım.. mamayı yaptın bebeğin içmedi yarım saat içinde vermeyi dene en fazla 1 saat.. ben en fazla 1 saat bekletiyorum içmezse direk döküyorum.. zaten çok kötü bir koku oluyor kim olsa içmez
Ezgi79 omersbegumi hayır kutu üstlerinde de yazar mama asla ısıtılmamalıdır diye. Ve de mama bebeğin ağzına değdikten sonra artanı bir daha verilmemelidir
Aleyna_nur19 omersbegumi cnm 45 dakika falan deil mamalar hazırlandıktan snra 3 saat içinde tüketilmesi gerek 3 saati geçerse dök ısıtılmaz diye biliyorum ama ben içmediğinde hep petegin üstünde bekletiyorım zaten mama sıcak öyle koyuyorum