Tugcedgn Gerçekten artık deliricem yani cocugun asla böyle bi sorunu yoktu 2. Ay 1 günlük oldu ve bambaska biri oldu sanki kucağımda uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor napcağımı şaştm gerçekten varmı tavsitesi olan :((
Feyme16 Tugcedgn atak üstüne atak dönemi başlamıştır canım 5 buçuk ayligiz uyumuyor uykuya direniyor ne yaparsam yapayım ağlıyor yani daha göreceğimiz neler var kimbilir
Tugcedgn Damlasu23 off cok zor cok yani gün icinde hic bisi yapamıyorum hep kuvağımda olmak istiyo yatağına koyfugum an gözünü acıyo napcağımı şaştım
Tugcedgn Nsabckk gaz sorunu var malesef :( ilaçta kullanıyıruk çare etmiyo süreklü kucsğımda olmak istiyo artık delirmek üzereyim
Damlasu23 Tugcedgn benim kızımda öyleydi acı elma yağı alıp kullana bilirsiniz ayaklarının altına sürüp rahat ediyo birazda olsa rahatlar bize öyle iyi gelmişti
Aselfatos Bizde2 ay 5 günlüğüz uyku bizde de hiç yok gaz sorunu için hiç bir damla işe yaramadı şimdi doktor kontrolünde kimyon çayı içiriyorum bi çay kaşığı daha iyi geldi
Tugcedgn Aselfatos ben anlamıyorum neden asla bögle değildi yani gece uyurdu vs ama bir anda değisti yani suan hayatım birti resmen kucsğımda sadece uyuyor kucağımdan bıraktığım an gözünü açıyo resmen ne yapcağımı gerçekten şaşırdım yani 2. Ay atağı dediler ama bu geçmicekmi ben anlamadm gün icinde hayatım bitti kolumdan inmiyo resmen
Tugcedgn Feyme16 gercekten ya böyle bişi olamaz artık kolum koptu yani yerşne koydugum gibi kalkıyo napcağımı şaştım
Feyme16 Tugcedgn valla Allah kolaylık versin bizlere canım anne olmak zor haliyle hala ayağımda sallıyorum yeni daldı uykuya bıraksam gözünü açacak birakamadim
Tugcedgn Feyme16 amin amin bende salladım yatağa koydum uyandı tekrar sallıyorum anlamadımki neden dalamıyo
Feyme16 Tugcedgn valla bende çözemedim hiç canım 3 kere acaba biryerimi ağrır birşey mi var diye doktora gittik doktor birşeyi yok Allah sabır versin dedi en son