tugba11 Günaydin hayirli sabahlar ayakta annelerimiz varmii? 4 aylik bir oğlum var bgun sabhdan beri ateşi hep 37.1 yarim saat önce emzirmek icin uyandi 37.5 di dolven verdim bu ateşin sebebi ne olabilir sabhdan beri
Burakefenin_annesi tugba11 ateşin bir çok sebebi var.. Örneğin başta covit. Veya boğaz enfeksiyonu gibi gibi. Araştırılması gerek ateş düşürücü vermene rağmen düşmüyor sa hastaneye götür derim
tugba11 Burakefenin_annesi şimdi bi duş alirdim enseden ölcuyorum farkli ayaktan ölcüyorum farkli alindan ölcuyorum farkli hangisi önemli sasirdim valla suan sabah hemen ilk isim gotürmek olcak insallah. Bi saat 9 olsa
Burakefenin_annesi tugba11 öyle olur mesela benim bebeğim de covid geçirmişti vücutta ve başınds yoktu boğaz kısmı kulak arkasıı yanıyordu. Kızımda aynı şekildeydi. Kulak arkaları koltuk altları yanıyordu baş kısmında yoktu mesela. Evde hasta olan varmı
tugba11 Burakefenin_annesi covit deildir diye dusunuyorum evden disari ciktimiz yok abimiz var 7nyasinda 1. Snifa gidiyo o gripti ama yaklastirmiyorum hic grip oldugu dönemde
Burakefenin_annesi tugba11 dışarı çıkman önemli değil bizde hiç bi yere gitmiyorduk gelen giden de olmadı çocuk okula gidiyo diosun e eşinde işe gidiodur yeterli zaten. Benim kızımda okula gidio. Ben zaten doğumdan 1 ay önce bile çıkmadım Bi yere ki doğum zamanı covit olmayım die yine buldu ama