Mihribann11 2 gecedir gece ayaktayız sürekli ağlama uykuya direnmeler 12 de uyandı saat 4 ayaktayız çatlayacamm
CankizimRavzam Mihribann11 Akşam sadece 20 25 dk kafar şekerleme yaptı uyandı ve su anda çığlık çığlığa bagiriyo 26 buçuk aylık yalnız değilsin canım 🙄😕
Bisracinarkartal Mihribann11 zor olur anlıyorum sizi ama napabilirsinizki ona sizden başka kim daha iyi bakabilir burda şunu yap bunu yap desek. Bile bu bebeğiniz le alakalı bir durum belki bir ağrısı vardır belki bir sendrom dur geçici herşey annesi sakin kal🙏
Mihribann11 CankizimRavzam evet birde bağırıyor agliyorlar. Zor sabır ediyorum bu hareketlerine anlam vermiyorum
Mihribann11 Bisracinarkartal ağrı kesici de verdim takip ettim yok istediği birşey olmasın bağırmalar aglamalar sebep yokken yine aynı şekilde. Hele bakak ne olacak bu durum . Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Seymanlgn5850 Geçmiş olsun Allah yardım etsin ben 9 aydır öyleyim çıldırdım delirdim ağladım güldüm alışıyorsun zamanla dediler alışamıyorum bebeğime de kıyamıyorum kızamıyorum ama asla uyumuyor inşaAllah alışmadan düzelir siniz çok zor çok
Mihribann11 Seymanlgn5850 inşallah canım amin cumlemizi . Uykusuzlugum sadece 2 gunluk değil dinlenme güzel uyku düzenimiz yok ki ayakta duralım gece baygın geziyorum evin icinde
CankizimRavzam Mihribann11 Yapacak bişey yok kuzum canları sağolsun 💕 RABBİM sabır merhamet vicdan versin İNŞALLAH
CankizimRavzam Smyra58 Evet gündüzde 1 saat uyudu ama normalde akşam uyumazdi en geç 2 de uyurdu ama o şekerleme yapması alt üst etti herşeyi hala uyumuyo 🙄🥺