Betul6161 Birdunyabircennetannesi allah kolaylık versin… benimki uyudu yerine koysam uyanacak diye korkuyorum ayagimdada dursa ben uykum var napsam diye düşünüyorum 😂
Birdunyabircennetannesi Betul6161 Uyumuyor uyumuyor uyuyor bı şekilde uyandırıp kendini ağlamaya başlıyor uykusu köpek gibi var çünkü
balkizannesiiiii Birdunyabircennetannesi ay canim benim 35 gunluk 10 kere uyuttum 10 kere kalkti kafam kazan gibi oldu ya nolcak boyle
Birdunyabircennetannesi balkizannesiiiii Yenidoğan sonuçta diyorum o zamanlar öyle olmasını normal karşılıyorum her Yenidoğan öyle ama bizimki 9 buçuk aylık
SeMuEl Allahım yalnız değilmişim diyorum😂 erken kalk diyor herkes kalkamıyorum eşim işe giderken duymuyorum. Zaten en geç 10 sabah 5 te uyuyup nasıl kalkayım 7 de
SeMuEl Birdunyabircennetannesi bir otomotiv fabrikasında 2011 den beri vardıyalı çalışıyorum gece gündüz seklınde. hamılelıgımde sadece idari izin verdıler pandemiden dolayı. Doğum izni ücretsiz felan derken buzamana geldım. Ama inanın beni fabrıkada çalışmak bıle böyle yormadı uykusuz bırakmadı. Tabırı caizse köpek gibi calıştım ama böyle olmadım
Seymanlgn5850 9 ay 9 günlük kızım ne gecemiz ne gündüzümüz var gece gündüz emerken uyur hemen uyanır şuan saat gecenin 4 ü nası uyanıksın nolucak böyle bilmiyorum Allahım yardımcımız olsun ölücem uykusuzluktan gözlerim kapalı yazıyorum hanfendi kucağımda