SeMuEl Ek gıdaya gecıyorum da, irmikli tarifler var bu irmik bildiğimiz irmik mi. Bazı tariflerde organik bebek irmiği yazıyo. Normal irmikli arasındaki fark var mı, varsa bebek irmiğini güvenilir nerden temin edebilirim
mrvklncc SeMuEl okuduğum kdarıyla bebek irmiğini daha ince öğütülmüş yutması daha kolay diyorlardı kimisi de sindirimi daha kolay diyor 😊 instagramda arinlihayat yazıp girerseniz oradaki linkten her şeyin organiğini bulabilirsiniz ben hep oradan alıyorum bi de beyorganik markasını öneriyorlar trendyolda var o da 🥰
Bisracinarkartal SeMuEl normal.irmikte.kulanabilirsin zararı olmaz çoğu çevrem o şekilde kutlandı hiç bir zarar görmedik yani
Banucetin SeMuEl merhaba normal irmik çok Daha ince ve kpruyucculuğu az ben beyorganik sayfasından alıyorum çorbalara meyvelere ekliyorım hem kendi sitesinde hemde hepsiburada veya trendyoldan temin edebilirsiniz ben her şeyini ayrı alıyorum irmik un keçiboynuzu vs..
Ays0 Fark konusunu yazmışlar zaten ben de aldığım yeri yazayım dedim organikgurmem marka alıyorum kızıma tüm ek gıda besinlerini hemen pişiyor
UcuBulunamayanBant SeMuEl ben normal irmik kullanıyorum bebek irmiginin tek farkı daha ince öğütülmüş olması o yüzden ayrıca ondan almiyorum