Maviii30 Kızlar bebekleriniz için kan ilacı ne kullanıyorsunuz doktorun verdiğini mi yoksa eczaneden ayrı mı alıyorsunuz? Bide isimlerini söyler misiniz? 🌸
birmelekannesiiio Maviii30 sağlık ocağının verdiği kabız yapıyormuş birde içeriğinde paraben olduğu için eczaneden kendim ocean marka aldım içeriği temiz tavsiye ederim
Maviii30 birmelekannesiiio evet ya onu bende çok duyuyorum ilk aylarda gaz için damla vermişlerdi sağlık ocağından sonra hastanedeki doktorumuz hangi damlayı kullanıyorsunuz diye sordu söyledim o bi işe yaramaz dedi zinco aldırdı. Bu sağlık ocakları niye böyle 😂
Maviii30 Bes22 canım beni de sağlık ocağından aradılar 4. Ay aşısı olduktan sonraki günlerde yazmayı unutmuşlar 🙄 siz alın dedi ebe hemşire
mihra_hatice Bes22 4. Ay aşıları devlet aşısı aman aksatma. Sağlık ocağında yaptırıyorsan aşıları da söyle versinler ya da sen de güvendiğin bir eczaneye sor 4. Aydayız bir kan ilacı hangisini alayım de kan dediğimiz de demir ilacı
birmelekannesiiio Maviii30 onlara verilen ilaç bu o yüzden onu veriyorlar yani devlet onu karşılıyor ama isteğe bağlı sonuçta isteyen değişebilir bende o yüzden ocean aldım içeriği temiz diye
Eminkoo Maviii30 sağlık ocağında verdiler 4. Ay asisinda istemedim bunu alacağımı söyledim hemşireye çok iyi dedi doktoruma danıstim zaten oda önerdi
mihra_hatice Bana doktor bestiron verdi. Onu aldık direk oceanın da d vitaminini kullanıyoruz onu da doktor verdi