Damlladamla Bebeğim 11 aylık olucak ama hala sadece anne sütü ile besleniyor, ne denediysem ne yaptıysam olmadı, deli gibi açıksa da başka öğün almak istemiyor sadece emmek istiyor tükendim resmen, bunun bi çözümü var mı nasıl alışacak bilmiyorum
Gul-42 Damlladamla bn bebekken oyleymısım annem anlattı asla yemedınız dedı bır. Bucuk yasında memeden kestım oyle yedınız dedı
Rojbin27 Damlladamla 4 aylıkken başlamanız gerekiyor du püre gibi şeyler patatesi ezip veya çorba bunlar muhallebi yaparım çok sever ev yapımı yoğurt
Kbra3434 Damlladamla seni en iyi ben anlarım bebeğim 1 yaşında hiç birşey yemek istemiyor anne sütü istiyor sürekli 🥺
Ebru016 Damlladamla 1 yaşına daha yeni girdi su zamana kadar doğru düzgün hicbirseyi ağzına sokmadı ama artık yavaş yavaş yiyor istiyor bu işin başı sabirmis onu anladım ben de senin gibiydim herşeyi denedim ama sonra saldım ne zman isterse canı o zman yiyecek dedim ve oldu ☺️
Damlladamla Gul-42 sütüm de artık az geliyor sürekli emiyor emzik niyetine de kullanıyor hiç kıyamıyorum bebeğime emmeden kesmek istemiyorum ama az yese aklım kalmıycak umarım düzelir çok üzülüyorum
Damlladamla Rojbin27 5 aylıkken başladım yoğurt haşlanmış sebzeler ev yapımı makarnalar yulaflı tarifler artık ne yerse vericem diyorum tatlı tuzlu acı ekşi almıyor istemiyor benim gibi olan düzelen sonra var mı çok korkuyorum hep böyle olucak diye
Damlladamla Gul-42 ek besin de çok önemli 2 yaşına kadar isterse emziririm ama ek gıda da yemesini çok istiyorum
Bisracinarkartal Damlladamla şuan 4 aylığız smdiden veriyorum yemek yemeye çok meraklı kendisi zaten bebekten bebeğe değişir de siz kaç ayda ek gıdayı baslattiniz merk ettim Bence muz ile devam ettir çünkü muz bence herkezin sevdigi çok güzel ve sağlıklı bir meyvedir Zamanla muza pekmez ekliyerek cici bebe ekliyerek yavaş yavaş devam ettirin inşallah sonuç alırsınız Yada atıyorum havalar güzel olunca bir parka veya açık alana götürüp verdiğiniz yemek vs herneyse hem kendiniz tadım.alin AA çok güzelmiş deyip inada.yedirmeye çalışın