Mamaanne 4 saat önce sağdım dolaba koydum şimdi tekrar sağıyorum birleştirip içebilir mi? Dondurucuda değil normal buzdolabında. Birleştirdikten sonra içeceği zaman nasıl ılıtabilirim.
Damlasu23 Mamaanne sütün 3 saat bir zamanı var kışın soğuk olunca 1 saat daha uzuya biliyo Bende birleştiriyorum arada bi sorun yaşamadık çok şükür sonra bi kabin içinde sıcak suda bekletiyorum ılık olunca veriyorum
neslicanben Mamaanne soğuk süt ile yeni sağılan sütü hemen birleştiremezsiniz. Yeni sağdığınızın da dolap da biraz ısıyı kaybetmesi gerekiyor. Sağdığınız sütü dolapta 3 gün buzlukta 3 ay bekletebilirsiniz. 2 ay küvözdeki bebeğime devamlı süt sağmaktan bu konuda uzmanlaştım
sehrengiz_8 Mamaanne canım dolapta 3 gün saklama süresi var eğer oda sıcaklığında beklemesi 3 saati geçti ise o sütü kullanma ya da birleştirme ancak dolapta ise 3 gün boyunca kullanabiliyorsun derin dondurucuda ise üç ay saklayabiliyorsun
Mamaanne Damlasu23 3 saat dediğiniz dışarda mı ben direk sağdım dolaba koydum tekrar sağdım onları şimdi birleştirmek istedim
Mamaanne neslicanben ozaman önceden sağdığımı ve şimdi olanı dolapta aynı ısıya ulaşınca birleştirme yapıcam sonra benmari usulü ılıtıp içiricem. Maşallah size 💕🧿