Deletedmom626372 Ftmysr 6 ay olacak aynı sorunla uğraşıyoruz. Lavman dışında kendi yapamıyor üstelik doktora götürdüm ultrasonda bağırsakta sorun çıkmadı şükür ama bir türlü çare olmadı bir şey . Duphalac şurup kullandık o dönem biraz rahattı bitince yine aynı . 😞
Damlasu23 Ftmysr nble porbiyotik d3rop turuncu olanını alanın kullanın bağırsak düzenleyici kızım 3 aylık asla kaka yapamıyodu şuan çok şükür düzeldi 2 3 yaa içinde uygun dua edeceksiniz bana öyle diyim
SevdaEmirEfe Ftmysr gün kurusu kayısı denediniz mi bizim doktorumuz her gün bir tane haşlayıp ver demişti ayrıca duphalac şurup ve probiyotik kullanmamı söylemisti
Miracimmm Damlasu23 benimde kızım 40 günlük kabızlık yaşıyoruz sadece anne sütü alıyor napicagimi şaşırdım bikere götürdük lavman yaptılar sürekli de lavman yaptırmak istemiyorum ama çok sancı çekiyor bu seferde
Deletedmom626372 Ftmysr evet maalesef 2. Gün tekrar ıkınma başlıyor o kadar zorluyor ki kenar bucak sıkışıyor yok mecbur kalıp yapıyorum lavmanı yoksa asla uyumaz . Biz de bir de çatlak ve Basur var ondan yapamıyordu düzeldi onlar ama yine de normale dönmedi. Çare arıyorum
Cansu92 Ftmysr lavman kullanmayın yazık çocuğa.hiç hoş bişey değil. benim bebeğimde de üç aylıkatan beri aynı sorun vardı constııpas diye toz bitkisal bi ilaç verdi doktor.
Damlasu23 Ftmysr yani tabiki sizin kararınız benim kızım çığlık çığlığa ağlıyordu şuan çok şükür düzeldi
Evrem86ipek 1 kuru incir, 1 kuru kayısı, 2 siyah mürdüm eriği , 1 su bardağı içme suyu , cezvede kısık ateşte kaynatıp blenderdan geçirip yedirin , üstüne su içirin çok faydasını göreceksiniz çok geçmiş olsun.
Cansu92 Cansu92 yarım paket deneyin önce,yarım su bardağı suya yarım paket katın, bağırsaklar bayağı çalışıyor gaz çıkarıyor önce. sonra kaka da geliyor. Hı verdiniz o gün çıkmadı, ertsesi günü yarım su bardağı suya tam paket verin. doktorum beni böyle yönlendirmişti. yine çıkmadı diyelim üçüncü gün sabah yarım paket,akşam yarım paket verin.
Ftmysr Cansu92 evet bende psikoloji acısından cok vermek istemiyorum ama vermesemde kakasını yapamıyo
Cansu92 Cansu92 Bana doktorum 5 gün kaka yapmasa normal bekleyin dedi. ama beşinci gün sabahtan direk constıpas verirsin demişti. Artık katılaşmasın bağırsaklar rahatlasın istediği için. ve kalayı sıvılaştırıyor bu bitkisel ilaç. Eczanede satılıyor ayrıca
Cansu92 Cansu92 inşAllah faydam dokunur sizlere.Ha biz ek gıdaya geçince sorunumuzda iyice geçti Allah’a şükür. Darısı sizlere