Simay54 Arkadaşlar 4 aylık bebeğim meme emiyor devamlı em fazla yarım saat uyuyup uyanıyor doktora götürdük enfeksiyon var dedi ilaç başladım ama iyileşme yerine kötüleşme var ne gündüz ne gece uyuyabiliyorum sizce neden olabilir
Asyakzn Simay54 bnmde bebeğim öyleydi atak sandık hiç emmiyodu hastaneye götürdük damakta aft çıkmiştı ve bagırsaklarında enfeksiyon varmş bebeğimin meğer o yüzden emmek istemiyo ve huzursuzmş
Simay54 Karadeniz04 soğuk algınlığına bağlı kulağında enfeksiyon varmış antibiyotik kullanıyoruz ama uyku hiç kalmadı
Simay54 Asyakzn ben cuma götürdüm işte baktırdım kulağında kızarıklık var dedi onun için antibiyotik verdi ama ekstra bişey yoktur inşallah
Burcinkayis Zeyzeyno googleye atak haftası hesaplama yazıp tıklayın orada bebeğinizin kırk haftalığa denk gelen doğum tarihini yazıyorsun çıkıyor bizim 37+6 da doğdu ama kırk haftalıkken hesaplıyorum siz de kırk haftalıkken hesaplayacaksınız :)
Burcinkayis Simay54 tamam 40 hafta hangi güne denk geliyorsa o tarihi girip bakacaksın atak haftasında mı diye
Angel00 Simay54 bizde 4 aylığız da bizim de uyku düzenimiz iyi degil gündüz kuş uykusu gece de sürekli kalkıyor acaba bizde de mi enfeksiyon var😞 sizin belirtiniz varmıydı enfeksiyon için yoksa doktorumuz mu anladı