Milkshake Kızlar elimde sma 1 numara ,800 gram hiç açılmamış kapalı kutu dört adet mama mevcut numara değiştirdiğimiz için elimde olanları satıyorum ilgilenen varsa tanesini 95 tl den verebilirim .
Bisracinarkartal Milkshake normal fiyatı zaten 120 TL kargo ve kapıda ödemeyle hemen hemen aynı fiyata denk gelio ayrıca tarih ve bekleme süreside olabilir sonuçta 2. El oluyor keşke biraz fiyatti dusurseydiniz en azından kargoyla alabilecek kişiler biraz dha uyguna almış olabilirlerdi
Belizinmommm 21Zeynom72 almak isterseniz bende de var 1 tanesi yeni açıldı 2 defa kullandım diğer paket kapalı 1000 kg 70 TL
21Zeynom72 Milkshake ablacım İstanbulun neresinde kalıyor sunuz eşim İstanbul da bir kaç güne eve gelir eşim elden almak istiyor
21Zeynom72 Milkshake eşimle konuştum biraz uzakmis sultan Ahmette kalıyor siz bana kargoyla yollayın olurmu ben numaranı veririm size olur mu acaba
Milkshake 21Zeynom72 ben eşimle görüştüm kargo masrafı çok çıkabileceğini isterse yakın bi yerde eşinize elden teslim edebileceğini söyledi
21Zeynom72 Milkshake ablacım eşim Sultan Ahmet te kalıyor acaba sorun olmazsa esiniz gider mi oraya çünkü eşim 1haftadir çalışıyor ama acil. Bişey olduğu için eve gelecek