Mekselinabyb Bebeğim 53 günlük. Hala gece uyandırıp altını alıp emziriyorum 2 saatte bir. Galiba isteği dışında uyandırıldığı için sinirleniyor huysuzlanıyor. Ama uyandırmazsamda kan şekeri düşer diye korkuyorum 🥺 Sizler neler yapıyorsunuz?
afacanbebe Mekselinabyb ben hiç uyandırmadım hep kendi kalktı 5-6 saat bile aralıksız uyuduğu oldu sarılık oldu yine de kaldırmadım çünkü sarılığı düşük çıktı sınırda olsaydı kaldırırdım bebekleri uykusundan uyandırınca çok asabi oluyorlar
goktugmom_061220 Mekselinabyb Merhaba. Neredeyse artık 2 aylık olmuş bebeğiniz. 3-4 saatte de emzirebilirsin. Altını dolu değilse çok sık değiştirme. İleride de bunu alışkanlık yapar bebeğiniz sürekli uykusunu böler
Bebegimm1 Mekselinabyb sarilik yoksa kilo alimi iyiyse uyandirmayin bana doktor 1 aylikken gece kendi kalkmadigi surece kaldirma demisti bende 1.5 aylikken falan birakmistim acikinca kendisi uyanirdi uykusunda mizirdanirdi bazen de sabah uyanirdi sizinki de 2 aylik olmuş birakin uyusun derim
Gigyyy Mekselinabyb kan şekeri düşmez artık annesi ,acıkırsa ağlar kalkar zaten endişe etmeyin ,Dr da böyle diyor zaten ,beslenme kadar uyku kalitesi de onun gelişimi için önemli :)
minnosanne0 Mekselinabyb bebeğim 42 günlük 15 günlük muayeneden sonra ne gece ne gündüz uyandıramadım önce kendi uyanıyor du 2 saatte şimdi 3-4 saat uyuduğu oluyor hiç dokunmuyorum. Zorla uyandırınca düzeni bozuluyor uykusu geldiğinde bile uyumuyor.