iby Kızıma ek gidaya basladik ama yedikleri kakasinda oldugu gibi çıkıyor hic sindiremiyor galiba, sizlerin nasil?
gmzlgzl iby bnmde aynı cnm üstelik makatı çatlak yeni toparlmştı ek gıda ile daha çatladı şaştım kaldım bende
asliuyar iby bağırsaklar alışık olmadığı için normal diye biliyorum. Dr Osman gönülal videolarını izleyebilirsiniz. Panik olmayın.
[silindi] iby bende ek gıdaya geçince havuç olduğu gibi kakada gelirdi. Şimdi 1 yaşında kuru üzüm zeytin falan yediğinde de çiğnemiyor onlar da çıkıyor. Normal yemekleri bile az çiğneyip hemen yutuyor
gmzlgzl iby sizdede makat çatlagı vr mı yoksa ek gıdaya geçtigi için mi ıkınıyor kaç aylıksınz bu arada
Tugceden34 Canım şuan oğlum 8 ay 5 günlük biz ek gıdaya ilk geçtiğimizde aynı o sekildi merak etme zamanla düzeliyor 🥰
senamiray iby çok normal ama ilk zamanlar daha belirgin çıkıyor kakada yiyecekler şimdi azaldı sadece yeşil mercimek falan yiyince öylece görünüyor😅
iby gmzlgzl normalde yoktu ama cok kizarikti orasi hametan suruyodum olmasin diye 5 aylik olduk ek gidadan sonra daha cok ikiniyor olucak diye korkuyorum daha cok kremliyorum