yusufmertmom Kizlar çok kötü hissediyorum 😭😭4,5 aylık oğlum. Öğle 2den beri 1 kere emdi. Aç ağlıyor, meme veriyorum daha çok ağlıyor. Mama verince yiyo sakinliyo peşinden memede yine aynı. Çıplak da kabul etmedi , ayakta da . Napcam yaş 😢😢
selinn_ yusufmertmom bende olmustu mama verdikten hemen sonra meme verdim emdi. Sonra sutumun fazla olmadığını fark ettim . Acıkınca çok çok gelsin istiyormuş küçük hanım
Nursemommy yusufmertmom çok fazla meme reddi yaşayan ve hepsini aşmış biri olarak tavsiyelerim kesinlikle biberon kullanmayın sürekli ten tene temas yapın kanguru varsa bütün gün öyle dolaşabilirsiniz mutlaka birlikte duşa girin asla ağlarken sinirliyken memeye tutturmaya çalışmayın çok ters tepiyor mutlaka sakinleştirin hem kendinizi hem bebeğinizi bir de uyurken emzirmeyi deneyebilirsiniz
yusufmertmom selinn_ normalde öyleydi zaten. Bugün kesinlikle almıyor. Mamadan sonra da veriyorum yok kıyamet kopuyor
Asel03092021 yusufmertmom canım bnde aynı durumu yaşıyorum kesinlikle mama verme aç diye emzirmeye çalış kesin yöntem söylim sana bnde bebeğim iki buçuk aylıkken meme reddi başladı mama verdim ve alıştı şimdi 6 buçuk aylık ve bir kaç gündür banyoya giriyoruz beraber sandalye ye oturuyorum emzirme pozisyonu alıyorum bir süre refleks olarak kndi emmek istiyor kndini anne karnında sanıyor kesinlikle tavsiye ediyorum yap benim kızım memenin yüzüne bile bakmıyordu ve bunu yapınca yavaş yavaş memeyi almaya başladı çok şükür inşallah devamı da gelir sende inşallah biran önce emzirirsin canım Allah yardımcın olsun
yusufmertmom Asel03092021 yaa vermedim ama çok ağladı 2 saat ağlıyo susturuyorum tekrar ağlıyor artık kafam şişti yazık dedim mecbur verdim. Birlikte mi banyo yapıyorsunuz duşta nasıl emzirme anlamadım canım
Asel03092021 yusufmertmom evet birlikte yapıyoruz fiskiyeden akıyor bende iskembeye oturuyorum kızım da kucağımda emzirme pozisyonunda yukardan su senin sırtına aksın o su sesini duydukça emmek isteyecek zatn benim kızım kaç aydır memeyi ağzına bile almiyordu görünce kafasını çeviriyordu ama bu yöntemle almaya başladı
yusufmertmom Nursemommy çıplak mı olsun yani , birlikte duş mu alalım üşümez mi ? Sakinleştirip veriyorum yine aynı sorunu yaşıyoruz. Kucağıma yatırınca kıyamet kopuyo. Geve uykusuna yatırdım bakalım uyandıkça emecek mi gece nasıl olacak. Gerçekten içim acıyor şuan çok kötü hissediyorum.
busrak55 4 buçuk aylık olduğu için normal bşr süreç merak etmeyin.etrafa olN ilgisş arttığı için dikkati dağılıp emmiyor. Mamayla karnını doyurmayın az miktarda verin. Meme teklif etmeye devam edin. Boynunuza renkli bir oyuncak asmayı deneyin emzirirken. Onun yüzü boş duvara dönükken emzirmeyi deneyin. Geçici bir süreç olduğunu unutmayın. Genelde buayda meme reddi oluyor
yusufmertmom busrak55 hiç almıyor memeyi dikkati dağılma değil. Atak dönemi geçti bizim erken başlamıştı. Kucağıma yatırır yatırmaz başlıyor ağlamaya. Meme verdikçe kendisini çekip şiddetli ağlıyor zorlamayla olmuyor zaten. 6 aya kadar emseydi diyorum bari. Ek gıda tadımı bile yaptırmıyorum erken diye 1 kere dün heves edip yoğurt verdim çay kaşığı kadar bile yoktu. Çok moralim bozuluyor. Toparlıyorum kendimi tekrar istemiyor tekrar yıkılıyorum 😭
busrak55 yusufmertmom herhangi bir ilaca başladınız mı?daha önce yemediğiniz birşey yediniz mi? Mamayı biberonla mı veriyorsunuz?
yusufmertmom busrak55 solgarın süt için olan mayalı vitamine başladım o gaz yapmaya başladı tekrar gerisi hep aynı şeyler , evet biberon günde 4 defa 3-4 ölçek
yusufmertmom busrak55 biliyorum , ama red mi değil mi onuda anlamadım. Emiyor arada kafası atıyor sürekli ağlıyor , kucağa yatmak falan da istemiyo. Diş mi diye düşündürmeye başladım
busrak55 yusufmertmom dediğiniz gibi diş olabilir. Memeyi ısırıyor mu? Siz teklif etmekten vazgeçmeyin yime de. Şuan bebeğim 8 buçuk aylık ven de uğraşıyorum
yusufmertmom busrak55 arada ısırıyo fakat salya akıtmaya başladı fazlaca. Veriyorum emiyor ama arada bağırıyor yatmak ve emmek istemiyor