momma Kızlar hamak beşikte sallamaya alıştık 3 aylık kolik dönemden fakat artık büyüyoruz sığmamaya başladık başka bi öneriniz var mı🙈
UraSsmom momma Ya ben durdum durdum çocuk 4 aylıkken aldım şuan gayet de sığıyor 4.5 aylık hatta zorlayınca her ne kadar totosu çok sığmasa da 23 aylık oğlum da yatıyo çökme vs yok. Görümcemin oğlu biraz minyon 19 aylık o hala gündüz onda uyuyo 🤷🏻♀️😂
Esekarisi momma tahtaların köşelerini iple sıkıştırıp bağlarsanız sabit duruyor oğlum 1yasinda gündüz onda uyuyor bırakacak gibi de değil 🙈
momma Daenerys bende gündüz kullanıyorum ama çok çöküyor artık reflü yatağıyla kullanıyorum oda çöktü siz kendi minderiyle mi kullanıyorsunuz🥰
momma irem-06 Btlbyza Daenerys kızlar bu model kullanıyorum tahtaları değiyo artık kafasına sizlerinki başka model mi hangi model🙈
Daenerys momma evet metalli olan modeli aldık biz. Ebebekte bir anne annemlr alırken söylemiş bu daha kullsnışlı diye. Daha da büyük zaten bu tahtalardan
momma Daenerys kolu bacagı sıkısmıyo mu bebisin ya biz neden kullanamıyoruz anlamadım gitti hic rahat degil 🙈🙈
Zynpmom Daenerys kızım 9 aylık 73 cm 9 kg hamak çok seviyor elimde battaniye ile sallıyorum ama hamak alsam mı diye düşündüm fakat büyüdüğü için artık kısa süreli kullanırız diye vazgeçmiştim . Kaç aya kadar gidiyor bu hamaklar
Daenerys Zynpmom almayın biz de aşağı yukarı o kadarız. Son zamanlarını kullanıyoruz. Yürüyünce yatmaz zaten orda kaçar bence 😂