deniz-95 Enesinannesi1 sanmıyorum alerji olduğunu aslında. Alerji olsa daha yaygın olurdu. Bir şey dişlemiş olabilir mi?
deniz-95 Enesinannesi1 böcek vs diye düşündüm. Kolu dediğiniz dediğiniz daha da mı aşağıda? Yukarıdaki yuvarlak kabuk verem aşısı kabuğu olabilir mi?
deniz-95 Enesinannesi1 yani bu tek başına alerji belirtisi değil ama vücudunda da böyle şeyler var. Ama bunlar alerjiye de benzemiyor. Bende çözemedim şu an 🤦🏻♀️
Enesinannesi1 deniz-95 asida olmadik daha 🤷♀️ birden bire oldu ya yoktu önceden ustte tam omzunun orda bugünde dirseginin orda çıkmış doktora götürdük yurt dışında yaşadığım için anlamiyorum ne diyorsa ilac vermis sürmem icin ama alerjimi diye merak ettim
deniz-95 Enesinannesi1 yani olabilir de olmayabilir de. Bulunduğunuz ülkede cildiyenin görmesi daha uygun olur.
gokceyasss Enesinannesi1 aaa ben çok inanırım nazara demireee derler bizde okuyunca geçer benim de aklıma ilk o geldi
deniz-95 Enesinannesi1 cevabını bilmedikleri için nazar diyorlardır. Tamam bende inanıyorum ama her şeyi de bağlamasınlar şu nazara artık. 😂😂