MihranBade Kızım 2.5 aylık ilk zamanlar emzik vermek hiç istemedim ama şuan aç olmasada meme istiyor wee damaklı aldım ama mümkün değil tutmuyor öğürüyor acaba hiç kullanmadığımız için mi yoksa farklı bir emzik tutar mı
Peripellaa MihranBade geç kalmış olabilirsin canım ama bir kaç tane çeşit alıp denemekte fayda var ben büyük oğlumda geç kalmıştım ne aldıysan emmemisti ama ufaklikta 1 ay sonra hemen vermiştim emiyor
Tugce MihranBade uyku sorunu yoksa vermeyin meme bağımlılığı en fazla 1 aya geçecek. Uyku için kullanmanız gerekiyorsa avent ultra air veya soft
Argar Benim oğlumda iki buçuk aylık ilk doğduğunda chicco vermiştim tutmuştu. Sonra istemedi avent aldık Bi kaç gün onu da tuttu şimdi almıyor. Bugün wee nin yuvarlak uclu olaninsan aldım yarın denicem bakalım
Tamamannecim MihranBade denemekten vazgeçmeyin 3 bucuk ayında bi anda tuttu emziği ondan önce hep midesi bulanır atardı emziğini avent marka
Sevdalinkaa Ben de damaklı verdim tutamadı Philips avent ultra Air verdim hemen tuttu. Emzigiyle aşk yaşıyor 😍
Aafy Aklınıza gelecek her çeşit ve markayı aldım denedim ilk günden beri kızım hiçbirini almadı bazen ne yaparsan yap almıyorlar