Hlmylmz Kzilar bebeğim 3 aylık olucak ramazand a oruç tutsam sütun kesilirmi aranızda tutan varmi neler yapıyordunuz ben tutmak istiyorum
BuzluKahve Hlmylmz Ay nolur yapmayın yahu! Siz ömür boyu oruç tutabilirsiniz ama onun alacağı anne sütü sınırlı. Asla riske atılmamalı.
Esmer03 Hlmylmz benimde 3 aylık bebeğim bi tutayım diyorum ama yemedimide sütümün olmadığını hissediyorum
Glsn7581 Hlmylmz hayır güzel annesi Allah CC bu konuda bize ayrıcalık vermiş.tutmasaniz daha iyi olur.bebek su ihtiyacını da sütten karşılıyor yeterli beslenme ve su tüketmeyince bebisiniz nasıl gelişecek
Okuroya Bence riske atmayın sonuçta şuan size farz değil bebeğinizin rızkı ne olur ne olmaz. Sütten başka besin kaynagi yok şuan. Bebeğim 14 aylık olmasına rağmen ben bile çekiniyorum 1 gün tutup 1 gün ara verme şeklinde düşünüyorum
Tamamannecim Hlmylmz ramazanda 4 bucuk aylık olacak ve tutmayacagım sütüm zaten az ve alerji diyetindeyim elim ayağım titriyor biraz yemesem
madrefelice Ben tutucam ama benimki 8.5 aylık olacak o zaman sizinki daha çok küçükmüş tutmayın bence dinimizce uygun sonuçta