Almina2021 Bebislere aylara göre hangi un kullandınız keçiboynuzu unu kaçıncı aydan itibaren verilir bazıları 1 yaşından sonra bazıları 7, aydan sonra diyor kullanan var mı acaba çok yararlı diye duydum
MeteNaz Almina2021 canım keçiboynuzu ununu un gibi değilde kakao gibi tat verici gibi düşün. Zaten yoğun bir koku ve tada sahip. Komple keçiboynuzu unuyla bişey yapamazsın. Ben tam buğday, tam yulaf unu kullanıyorum. İç
Mery103 Almina2021 Bende bı soru sorayım bilen varsa cevaplasın lütfen ☺️ keçiboynuzu özü 1 yaşa kadar tavsiye edilmiyormus sanırım o yüzden keçiboynuzu pekmezi aldım ama özünü veren de var bilemedim yani bilen varsa yazarsa sevinirim ☺️
Almina2021 Ddk2424 tatlandırıcı olarak da etkisi varmış kan yapıyormuş hem de nelerde kullaniyorsunuz acaba hangi tatiflerde
madrefelice Ben yulaf unu ve tam buğday unu kullanıyorum bir zararı varmıdır bilmem ama instagramda gıda mühendisi bi kadın var tariflere ondan bakıyorum genelde
deniz-95 Ddk2424 kaç aylıkken verdiniz pankeki. Uff keşke 6 ay dolduğu gibi et tavuk felan hemen yemeye başlasalar ısırarak😂😂😂 bu kademeler beynimi yoruyor😂😂😂
Ddk2424 deniz-95 ayy keşke yaa valla 6 buçuk ayında yedi geçen hafta 😂 tadına baktım gayet güzel oldu başka un kullanmadım
MeteNaz deniz-95 canım unun içine katabilirsin. Renk ve tat veriyor. Ama yoğun kullanınca ağır bir tadı var. Ben pankek yapıyorum. Tam yulaf unuyla içerisinede 1 çay kaşığı keçiboynuzu unu koyuyorum yetiyor.