Deletedmom_58 Bebegim sürekli emmek ve kucağımda olmak istiyor kucağımda uyuyor yerine yatırınca uyanıyor başladık mı atak sürecine ne kadar sürdü sizin ?
Nevarebeka1 Bende böyle bi başlık açacaktım 3-4 gündür benimki de böyleydi gündüz hiç uyumadı desem yeridir ama bugün değişik yoruldu sanırım uyuyor atak mıydı ataksa niye kısa sürdü yoruldu o yüzden mi buğgn böyle bilmiyorum
Deletedmom_58 Nevarebeka1 gündüz uyku nerdeyse 0 belki 5 10 dakika uyuyor uyanıyor geri akşam saatlerinde aşırı şekilde ağlama ve uykuya zor geçiş süreci Allah yardımcımız olsun
Baakpnr- Nevarebeka1 kuzum belki atak değildir yani bebeklerin bir günü bir gününü tutmuyor 🥰 boşver atak diye düşünme ona şartlarsak daha çok eziyet oluyor Ya . Hiç takip etmemek gerek aslında 🥺
Nevarebeka1 Baakpnr- evet bende öyle düşünüyorum da garip davranışları olunca araştırıyor insan bişeye yormak istiyor hasta mı diye düşünüyor o yüzden merak ettim bende 😂
Deletedmom_58 Nevarebeka1 oyy oy Ramazan gelmeden biter inşallah bugün 7den beri uyumuyoruz şimdi ayağımda sallayıp uyutmaya çalışıyorum