Alya88 Kizlar bu oyuncağı sipariş verdim biraz pahalı bir oyuncak daha gelmedi şimdide biraz pişmanlık oldu acaba oynar mı ilgilenir mi diye kullanan anneler memenin mu acaba parasının hakkını veriyor mu
Zey26 Alya88 valla internette gördüğüm fiyat ise eğer bu ayının bebeğinin altını değiştirip karnını falan doyurması lazim 😀😀 inşallah oynar canım pek bilgim yok bu oyuncak hakkında 😊😇
Alaranaz Alya88 internette videolarını gördüm çok güzel oyuncağa benziyor 😂 Bi bu eksikti aklıma soktun şimdi 😂
Mommysharkdoodoodoodoo Alya88 naptın bacım sen 1300 TL’yi bi ayıya mı verdin 😱😱😱 sana 20 tane eğitici oyuncak önerirdik biz
Alya88 Zey26 ya inşallah oyanelar kızım ayıları ve hareketli oyuncakları inanılmaz seviyor bir gaza geldim aldım ama acaba direk gelince iade mi etsem dedim 🤣 hayır cidden ise yaramiyorsa sonra bide yarı fiyatına satmaya ugrasirim
Kbrnrgnc Gerçekten gördüğüm fiyatsa ben olsam hiç almazdım mutlaka muadili vardır yani 1790 kere oynar mı hiç sanmam 😂😂
Alya88 Alaranaz inanılmaz güzel tatlı ve gerçekçi ben bir arkdasta canlısıni görmüştüm bayildum ama çocuk o fikirde olur mu bilemiyorum
Takashayaz Alya88 fiyatını gördüm de ufak bir şok geçirdim 😄 ben de 300 liralık legoya pahalı diyordum, bunu görünce sipariş vermeye trendyola geciyorum😄😄😄
Alaranaz Alya88 evet ama bence o kadar para etmez 😂 O paraya fisher Price robot eğitici köpek alet çantası vs alabilirsiniz 😂
Mommysharkdoodoodoodoo Alya88 et et… Fisher priceın eğitici köpekçiğini al. Beatbo al. Ben sana söyleyeyim ne istersen 😁 bu neeee
Alya88 Alaranaz alet çantası hariç onlarda var artık en son bu ayıyla noktayı koyalım dedik ama galiba çok abartılı oldu