AlyaBaby Arkadaşlar selam bizim 9 ay kontrolumz var bu aşı yapılcak yan etkılerı ağır diyorlar sızler yaptırdınız mı nasıl etkiler oldu söyler mısınız 🥺
ozdenarda AlyaBaby doktorum bize de ateş yapabilir demişti baxsero için bu hafta menectra yaptrmayi düşünüyoruz ama hala korkuyrz ya ateş olursa diye cnku kızım havale geçirdi her ateş bizim için çok önemli 😔
biryavuzkusu Yusra34 bizimde 20 gün sonra var inşallah bizimde sizin gibi bi etkisi olmaz. Doktor çok ağır bir aşı falan dedi o yüzden eşim yaptırmayalım diyor ama hastalığı daha ağır ben yaptırmak istiyorum ama korkuyorum ateşlenir diye 😞
AlyaBaby ozdenarda 🥺çok gecmiş olsun inş hiç ates yapmaz cnm sızde de 💞havale ne zaman gecırdı çokmu yukseldı ateşi
miraysmom_ AlyaBaby biraz mızmızlık yaptı bizde, ve kızımın bacakları biraz etli butlu bu sebepten dolayı aşı olduğu bölge şişti. Sanki içte bir fındık tanesi varmış gibi. 1 aya yakın öyle oldu doktor geçecek kendisi dedi. Geçti sonunda ama bayağı sürdü şişlik
ozdenarda AlyaBaby üç ay falan olucak nerdeyse yüksek enfeksiyn vardı ona bağlı hastaneye grdigimzde 37.3 du snra birden bilinç kaybı havale oldu malesef
Elifceli AlyaBaby çok hassasiyet oluştu ayağından yapmışlardı oynatmak istemedi oynattıkça ağladı . Ben bu defa ayağından değil kolundan yaptırıcam
Semavi AlyaBaby bize yan etkisi çok ve ağır bi aşı olduğundan doktorumuz önermedi ben kendi çocuğuma da yaptırmam dedi diğer fiyatı 280 li bi aşı var nimexra galiba adı yanlış olabilir onu önerdi 7.ve 13.ayda yapılıyormuş bizde haftaya yaptırcaz bakalım 🤔
AlyaBaby Semavi kıme güvencez bilmiyorum bi doktor yaptır diyor ötekı yaptırma anlamadım kı 😔 strese girdim iyice
Semavi AlyaBaby aynen öyle o da doktor bu da doktor insan kime güvenecek bende anlamadım yani görümcemde eczacı 2.çocuğu aynı dönem olarak 1 yaşında yaptırcam gerek yok korumalığı yüzde yüz olmuyor diyor mesela içine ne siniyorsa onu yap bence