SeninAnnenBirMelektiYavrm Trendyolda gördüm de bebek muhallebisi irmik pirinç onu keçiboynuzu tozu ruseym falan var. Bunlardan alıp kullanan varmı
Nefertitim SeninAnnenBirMelektiYavrm ben nerdeyse herşeyini kullanıyorum çok memnunum tarihleri yeni gönderiyorlar
Tugce SeninAnnenBirMelektiYavrm beyorganik iyi bir marka. OG ve makarna lütfen markasına da bakmanızı öneririm. Ben OG ürünlerini çok severek kullanıyorum. Makarnaları makarna lütfenden temin ediyorum. Beyorganikten pirinç, bulgur tarzı ürünleri alıyorum.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Arasta memnun musun? biz 5 aylık olduk da doktor 15 gün sonra ek gidaya başlayalim dedi bunları gördüm de alsammi karar veremedim
Arasta Arasta hiçbir sıkıntı yaşamadım bulgur pirinç makarna vs. OG nin de unlarını kullanıyorum yulaf ruşeym onlarda da sıkıntı yaşamadık
SeninAnnenBirMelektiYavrm Tugce teşekkür ederim. İlk defa alıcam da nasıldır bilemedim sizde trendyoldan mı alıyorsunuz yoksa başka yerdede satılıyor mu
Tugce SeninAnnenBirMelektiYavrm OG ürünlerini kendi sitelerinden alırsanız 3te 1 oranda uyguna alırsınız. Trendyol fiyatları yüksek oluyor. Ben oradan almıyorum.
Sirius-10 Ben özellikle tarhanasını çok tüketiyorum bebeğimin en sevdiği çorba bisürü marka denedim tarhanada bence en iyisi. Muhallebisini de denemiştim o da güzeldi
SeninAnnenBirMelektiYavrm Sirius-10 tarhanayi annem ve kayınvalide yapıyorlar onu almam da muhallebiyi alsammi acaba dedim