Nnurhayat 2.5 yaşındaki çocuğum yemeklerini istahsız yiyor veya ağzında bekletiyor bu durumu yaşayan var mı varsa neler yapıyorsunuz nasıl aştınız? Vitamin takviyesi balık yağı vs kullandınız mı?
Singlemom Nnurhayat 2.5 yaşında doğduğundan beri iştahsız aynı zamanda zayıf çok balık yağı kullanıyorum şuan ocean marka onun dışında bıraktım artık takmıyorum🤷♀️
sibellllo Nnurhayat benimki 2 yaşında formül süt dışımda lokma yemiyor kaç doktora götürdük sonuç sıfır hala aynı neler denediysem yemedi
barbarosunannesi Nnurhayat 30 aylik imunol şurup kullanmaya başladı .soğuk algınlığı açısından almıştım ilk defa ateşi antibiyotik kullanmadan geçirdik .suruptan mi bilmiyorum yorumları da okumuştum istahina iyi geldi
Ummahan250820 Singlemom bnm bebegımde 6 bucuk aylık cok ıstahsız doğduğundan berı doktorumuz genetıkte olabılır sızler nasılmıssınız kucukken dedı bnde esımde ıstahsızmısız ama cok uzuluyorum ıstahsız olmasına mamasını cok az ıcıyor
Nnurhayat Singlemom bende takmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum 15.5 kilo en azından 3 öğününü güzel yesin gerisini yemese de olur diyorum ama gel gör ki ya yemiyor yada ağzında bekletiyor
DS123 Singlemom kesinlikle bu biz bir çocuk iştahsız başlıyorsa öyle gidiyor ne yaparsanız yapın kilo almıyor sanırım biraz da genetik bilemiyorum
Singlemom Ummahan250820 bende çok iştahsızmışım aç gezermişim devamlı aynı sen derler bana kızım yemiyo dediğimde bende genetik olduğunu düşünüyorum
Singlemom Nnurhayat kilosu iyi bence benim kızım 13 kilo🥺 ne yapsam almıyo Nası büyücek diyorum hep.yiyo 3 öğün zorla ama durmadan zıplıyo koşuyo yedikleri de eriyo sağlıkla büyüseler
Ummahan250820 Singlemom bnde oyle dusunuyorum canım mesela bn kucukkem annemı emmemısım mamayla buyumusum bnm kızımda bnı emmedı doktor onuda genetık olabılır dedı ah bu genetıkler 🤦
duzelicezinsallah Singlemom benim kızımı anlatmıssınız benimki de aynı bu şekilde 32 aylık 13 kilo cok zayıf duruyo üzülüyorum ister istemez 😔 nasıl kilo alacak bilmiyorum
Ummahan250820 Dilaylaa evt canm aslında ustune dustukce hıc yemıyorlar ama 6 bucuk aylık olunca kucuk daha o yuzdm uzuluyorum
Metil Singlemom ya benim ki hazir süt makarna ve pilav haric hicbir sey yemiyor. 12.5 kilo boyu 94 cm o kadar yoruldum ki. Napicam ne edicem bilmiyorum 27 aylik
Singlemom Metil benim ki de 30 aylık her şey çorba kıvamında olcak pilavı makarnayı hep çorba kıvamına getiriyorum bide çizgi film le zorla yiyo aşırıda hareketli.sağlıkla büyüsünde artık alıştım galiba değişmiyo😔
arasbek Bizde 3 yaşındayız oğlum da hep benim zorumla yer öyle böyle ben de Makarnavitma karadut özünü öneririm kızlar bi ara imunol kullandım şimdi de Zühre ana kids aldım trendyol da yorumlarda herkes çok memnun kalmış bi bakın isterseniz