Adaaylin Kızlar 4 haftalık bebeğim tıbbi sebeplerden mecbur kürtaj yapacaklar, devlet hastanesinde. Çpk kadar korkuyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
birmelekannesiiio Adaaylin kuzenimde oldu kalp atışı olmadığı için bebeğin.. uyutuyolar sonrasında ağrı acı yaşamadı
Princess_mom Adaaylin 4 haftalık çok küçük değil mi yani kese 5.haftadan sonra görülür bence biraz daha bekleyin ya da başka bir hastaneye gidin
Mavis34 Adaaylin ben özelde yaptırdım unuttular hic birşey anlamadım.sonrasi 2 gün yoğun 1 hafta adet sancısı gibi ağrım.oldu
Princess_mom SAGE bu sizii hiç ilgilendirmez ben sadece bildiğimi söyledim ve ona baska bi öneri sundum size neden bu kadar dert oldugunu anlamadım burada soru soruluyor ve herkes bildiğini söylüyor burda kimse doktor değil uzman değil işinize bakın lütfen☺️
Bebegimicin1 Adaaylin bende boş gebelikten olmuştum yarım sar bile srümüylr demişti ama bana ne yaptılarsa 2 defa yapmışlar benimki kolay geçmemiş o yüzden olması gereken srüeden biraz uzun kalmışım içerde ama hiç korkma bayıltıyolar zaten bayıltırken bile anlamıyorsun krütajdan çıktıktan sonra rahat rahat gezdim akşamda avm ye yemwk bile yemeye gitmiştim kafam dağılsun diye srrekli dışarı atıyodum kendimi