yesim42 Kızlar punch yapanlar ben ilk defa başlayacağım ama trendyolda falan setler ama ben ayrı ayrı düzgün şeyler alayım diyorum malzeme önerisi verir misiniz ne alsam
suyusevenordek yesim42 kasnak almaktansa çıta yaptırıp kullanmanızı tavsiye ederim . Kumaş olarak duck kumaş almazsanız cok zorlanırsınız. İğnesi fark etmiyor genelde tek tip satılıyor zaten. Bir de ip olarak yarn art ya da benzeri cotton iplerle cok güzel çalışılıyor
Minnossareannesi yesim42 İlk başlangıç iÇin çıta zımba vs bana göre çok masraflı ve gereksiz ben çıta ile başladım sonradan küçük motifler için kasnak aldım. Başlangıç iÇin o setlerden de alsanız olur aslında. İğne standart zaten içinde birçok renk ipte oluyor
yesim42 2prenss_annesieliff_ valla ben de aynı. Kafa dağıtmak için hobi amaçlı başlamak istiyorum böyle şeylerle uğraşan insanlar bakıyorum da pek dert tasayı kafaya takmıyor 😀
suyusevenordek yesim42 evet bir zımba makinesi alıp kumaşı zımbalarsınız her seferinde. Normal kasnak kullanarak başlamıştım açıkçası pişman oldum gerginlik cok önemli punchta kasnakta zor oluyor. Ayrıca büyük desen çalışmak isterseniz uygun olmuyor kasnak
suyusevenordek yesim42 büyük boy iş görür ama küçüğünden emin değilim kumaşı çıtaya tutturacaksınız çünkü
yesim42 Minnossareannesi kasnak nasıl bir şey alsam o setler de bana pahalı geldi içlerinde minik minik ipler kumaşları da iyi değilmiş ben de ayrı mı alsam hepsini diye düşündüm